STILLING LEDIG:

Laagendalsposten søker journalister

Er du opptatt av at ingen arbeidsdag skal være lik? Trives du aller best når du kan dekke både små og store hendelser? Er du opptatt av bred faglig utvikling?
Da er Laagendalsposten et suverent arbeidssted for deg.

Informasjon om stillinga:

Stillingstype: Fast

Antall stillinger: 2

Arbeidsstad: Kongsberg

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Laagendalsposten er lokalavisa for Kongsberg og Numedal, og vi holder til i helt nye lokaler i Kongsberg sentrum. Laagendalsposten har totalt 22.100 daglige lesere og 9.309 abonnenter. Redaksjonen består av 14 personer, og mediebedriften er en del av Amedia, ett av Norges ledende mediekonsern.

Her får du muligheten til å prøve deg på forskjellige journalistiske sjangre, gjerne teste ny digital teknologi og lære av faglig, dyktige kolleger. Vi ønsker deg som liker å møte folk og som er opptatt av å finne de lokale nyhetene som betyr noe for våre lesere i Kongsberg og Numedal.

Du må trives med et høyt arbeidstempo og villig til å legge ned stor arbeidsinnsats for å vinne nyhetskampen. Vi setter pris på om du er nysgjerrig på nye arbeidsmetoder og enkelt lærer deg nye ting kjapt. Du får muligheten til å jobbe med både video, livesendinger og podkast. Vår ambisjon er å produsere journalistisk kvalitet som er verdt å nominere til ulike mediepriser. Nylig vant vi prisen “Beste journalistikk 2022” i Amedia.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et flott arbeidsmiljø og dyktige kolleger som garantert vil gi deg faglig og sosialt påfyll.

Du vil jobbe i Kongsberg, som har et av Norges mest spennende næringsliv og et yrende kulturliv med jazzfestivalen som ett av høydepunktene i året. Nærområdet gir store muligheter for et aktivt liv med fine turområder sommer og vinter.

Stillingen blir en del av redaksjonens turnus, med kveldsvakter, helgevakter og turnus på nettdesken. Vi skal ha et mangfold i redaksjonen som kan bidra til en større bredde i journalistikken. Personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS