STILLING LEDIG:

Tre ansatte i Karmøynytt

Karmøynytt søker journalist til fast stilling

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Karmøy

Søknadsfrist: 31. mai

Om arbeidsgiver:

Karmøynytt logo

Karmøynytt er en heldigital lokalavis, og har som mål å være den ledende formidleren av nyheter og historier om mennesker som bor i, eller har tilknytning til Karmøy kommune. Karmøynytt har cirka 1500 abonnenter og teller 3 årsverk. Avisa er en del av Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Karmøynytt skal være best på nyheter, hendelser og lokal debatt på Karmøy. Nå skal vi ansette en ny journalist som skal være med på å utvikle avisa videre. Er det deg?

Om stillingen:

Som journalist i Karmøynytt får du være med på å dekke viktige og engasjerende saker i vårt lokalmiljø. Du vil bli del av en redaksjon som brenner for lokaljournalistikk, og det å lage saker som betyr noe for menneskene som bor i Karmøy kommune. Vi dekker alt fra nyhetshendelser, politikk, sport og kultur til næringsliv. Som journalist i vår redaksjon, vil du få mulighet til å ta del i den videre utviklingen av Karmøynytt. 

Vi søker deg som:

  • Har nyhetsteft og mange gode ideer til saker.
  • Er selvgående og effektiv.
  • Et brennende ønske om å formidle, lage saker som blir godt lest og skaper debatt.
  • Liker å snakke med folk. 
  • Har godt humør og spiller kollegene dine gode.
  • Interesse for foto, video og sosiale medier.
  • Samfunnsforståelse og innsikt i politiske prosesser.
  • Har førerkort og disponerer egen bil.

Hva kan vi tilby?

Vi tilbyr en sentral rolle i en viktig lokalavis med klare ambisjoner om vekst. Vi er en dedikert og kompetent redaksjon som gir alt for å holde leserne oppdatert på de viktigste sakene i dekningsområdet. I Karmøynytt skal det være gøy å gå på jobb, både faglig og sosialt. Vi er opptatt av å skape en arbeidsplass der alle trives. Vi har mediekonsernet Amedia i ryggen, og det gir gode muligheter for faglig utvikling. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill. Noe helg- og kveldsarbeid må påregnes. Tiltredelse så snart som mulig

Søknadsfristen er 31. mai - søknader vurderes fortløpende.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS