STILLING LEDIG:

journalist fra Avisa Gaula m/ refleksvest

Avisa Gaula søker journalist

En unik mulighet i Melhus, like sør for Trondheim

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Melhus

Søknadsfrist: 25. februar

Om arbeidsgiver:

avisa gaula logo

Avisa Gaula er en avis som dekker Melhus, Skaun, Leinstrand og Byneset i Trondheim. Hovedkontoret ligger midt i Melhus sentrum, en kommune som er blant de raskest voksende i Trøndelag. Avisa eies av Amedia og Trønder-Avisa-konsernet.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Området er i sterk vekst. Nå skal en ny nettavis bygges opp. Vil du være med på laget?

Avisa Gaula er i startfasen av en spennende reise. Vi er en moderne lokalavis for Melhus og omegn, og har satt oss ambisiøse mål. Vi er nå på jakt etter en journalist som har lyst til å være med på noe helt unikt.

Du får være med å bygge opp en nettavis i et område i vekst, der det allerede er tøff konkurranse om nyhetene. Samtidig er det kort vei til Trondheim og storbylivet.

Som journalist i Avisa Gaula kan du regne med å få mange utfordringer innenfor ulike områder. Vi skal utforske nye måter å formidle journalistikk på og lage journalistikk som betyr noe for leserne våre. Vi er derfor på jakt etter en idérik journalist som har god gjennomføringskraft og teft. En som ikke er redd for å prøve nye ting og som tar utfordringer på strak arm.

Vi lover deg:

  • En fleksibel arbeidshverdag
  • Jevnlig kompetanseheving
  • Tillit og ansvar til personlig utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Mye moro

Du vil få opplæring, og våre positive og hjelpsomme kollegaer vil hjelpe deg når det trengs.

I tillegg får du være en del av Amedia – et stort konsern som satser over hele landet. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill. 

Vi ser for oss at du:

  • har enten journalistutdanning eller jobbet som journalist tidligere.
  • må ha lyst til å utvikle deg selv, avisen og kollegene dine.
  • har evne til å finne og formidle de gode og nære historiene eller du liker å finne og dekke små og store saker fra hele dekningsområdet.
  • har god språkføring og gjerne erfaring fra digital formidling
  • har førerkort.

Kontaktinformasjon

Synes du dette høres interessant ut? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS