STILLING LEDIG:

Avisa Gaula søker journalist

Vi ser etter deg som motiveres av mye ansvar og varierte arbeidsdager. Du trives med kjappe nyheter, men også større sakskompleks som setter dagsorden lokalt.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Melhus

Søknadsfrist: 22. februar

Om arbeidsgiver:

Avisa Gaula er en avis som dekker Melhus, deler av Skaun, Leinstrand og Byneset i Trondheim. Hovedkontoret ligger midt i Melhus sentrum, en kommune som er blant de raskest voksende i Trøndelag. Avisa eies av Amedia og Trønder-Avisa-konsernet.Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.Trønder-Avisa-konsernet er det største mediehuset i nordlige deler av Trøndelag, og samarbeider tett med Amedia.

Regionen sør for Trondheim er den raskest voksende i Trøndelag. Avisa Gaula, som holder til i dette området, skal i gang med en digital satsing, i tillegg til vår ukentlige papiravis. I den forbindelse søker vi etter en journalist i 100 prosent stilling, som vil få en unik mulighet til å være med å forme avisas nettstrategi.

Det er en fordel om du har kjennskap til dekningsområdet, men ingen betingelse. Det er også ønskelig at du har utdanning og erfaring fra journalistikken, men ikke et krav.

Vi ønsker deg som:

  • Har journalistisk bakgrunn og god digital forståelse.
  • Er idérik, språksikker, etisk sterk og selvstendig.
  • Skjønner hvordan journalistikk skal presenteres for å vekke interesse.
  • Trives med å rykke ut på både små og store hendelser, og kan rapportere direkte fra felt.
  • Du må ha førerkort og disponere egen bil.

Vi tilbyr:

  • En nøkkelrolle i en lokalavis som jobber målrettet for å vokse redaksjonelt.
  • En allsidig arbeidshverdag, med rom for personlig utvikling.
  • Stor redaksjonell frihet og mye ansvar.
  • Et hyggelig arbeidsmiljø i en avis med lokaler i sentrum av Melhus.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS