STILLING LEDIG:

iFinnmark søker nyhetsredaktør

iFinnmark er Finnmarks ledende mediehus, med 39.000 daglige besøkende på nett, og i tillegg papiravisene Finnmark Dagblad og Dagbladet Finnmarken. Mediehuset er framoverlent og utviklingsorientert, og er blant de mest digitale i landet.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Hammerfest

Søknadsfrist: 19. februar

Om arbeidsgiver

Mediehusene Finnmarken og Finnmark Dagblad skal være først og best på nyheter i Finnmark. Vi skal fortelle de beste historiene, og levere de sakene folk snakker om – hver dag. Vi er blant de aller mest digitale mediehusene i landet, og tenker alltid digitalt først. Vi eies av Amedia-konsernet.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vi søker en nyhetsredaktør som ønsker å være tett på folkene og sette dagsorden i vårt store fylke. Vi skal være aller først med det siste, og speile livene til menneskene i Finnmark. Dette skal vi gjøre gjennom bruk av tekst, stillbilder, lyd og levende bilder. Som nyhetsredaktør har du et overordnet ansvar for redaksjonens arbeid og utvikling. På laget har du en redaksjon og en desk bestående av rundt 20 engasjerte og dyktige medarbeidere.

Dette kan vi tilby deg

 • Store utviklingsmuligheter i en uredd, kompetent og konkurranseinnstilt redaksjon
 • En stor digital verktøykasse der det blant annet er investert tungt i TV og lyd, med både TV-studio, lydstudio og egen sendebuss for TV
 • Som nyhetsredaktør får du mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse i Amedia, landets mest moderne lokalaviskonsern
 • Konkurransedyktige vilkår
 • Vill og vakker natur! Du vil bo og arbeide i fantastiske omgivelser i Finnmark med alle muligheter for opplevelser nærmest rett utenfor døra

Dette ser vi etter hos deg

 • Du er uredd, ambisiøs og endringsorientert
 • Du er god på planlegging, struktur og oppfølging
 • Du har stor gjennomføringsevne - alene og gjennom andre
 • Du har en velutviklet evne til å skape tillitsfulle relasjoner og får med deg folk
 • Du er prestasjons- og resultatorientert

Din profil

 • Du har relevant redaksjonell erfaring, sikker vurderingsevne og god etisk forståelse
 • Du har erfaring med ledelse, eller ønsker å bli en leder
 • Du er lærevillig, følger utviklingen og holder deg oppdatert i faget

Vi oppfordrer journalister, frontredigerere eller frontsjefer med ønske om å utvikle seg videre,til å vise interesse for stillingen.

Nyhetsredaktør har kontorsted ved vårt hovedkontor i Hammerfest, men det kan åpnes forkontorsted også ved vårt kontor i Alta.

Kontaktinformasjon:

Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på karriere.amedia.no.

SØK HER

Powered by Labrador CMS