STILLING LEDIG:

To unge kvinner som smiler til kamera. De sitter på kontoret

Romerikes Blad søker videojournalist/-ansvarlig

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Lillestrøm

Søknadsfrist: 4. august

Om arbeidsgiver:

Romerikes Blad er eid av Amedia. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte.Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Medarbeidere som sitter på kontoret
Ei ung kvinne og en ung mann som står sammen på en stand.

Norges største lokalavis søker en kreativ og leken videojournalist som kan løfte Romerikes Blad til nye høyder på video for å nå flere under 40 år.

Du er først og fremst en historieforteller som behersker videoformatet til fingerspissene, som er dyktig med kameraet og er god til å redigere innholdet.

Vi produserer daglig video til vår egen nettavis og sosiale medier. Hele redaksjonen har tatt store steg på videoproduksjon og seertallene er sterkt økende. Vår nye medarbeider skal ha ansvar for daglig planlegging av videoproduksjon og produsere innhold selv. 

Du vil bli en del av en redaksjon på over 30 medarbeidere og delta i det daglige arbeidet med nyheter, sport og underholdning. Du får stor frihet til å utforske videoformatet innenfor vårt dekningsområde. 

En viktig del av jobben er å bidra til å løfte kompetansen hos alle journalistene i Romerikes Blad på video.

Din kompetanse

Erfaring med filming og redigering er en forutsetning for denne stillingen. Det er også viktig at du trives godt foran kamera. Du må være selvstendig, initiativrik og trives med et høyt tempo. Å ha kunnskap om Romerike er en fordel.

I tillegg er det en fordel hvis du har erfaring med noe av det følgende, men ikke et krav: 

 • Erfaring innen nyhetsjournalistikk, featurejournalistikk eller andre journalistiske områder
 • Erfaring med videoserier, podkast eller annet flermedialt innhold 
 • Erfaring fra andre lokale eller riksdekkende medier

Skriv i søknaden hvor dine styrker ligger.

Hva kan vi tilby? 

 • Konkurransedyktige betingelser 
 • En ung og pulserende redaksjon
 • En sosial gjeng med dyktige kollegaer 
 • Muligheten til å utvikle deg som journalist
 • Mulighet til å jobbe med prosjekter du brenner for
 • Du får være en del av Amedia – et stort konsern som satser over hele landet

Har du lyst til å jobbe i Norges største lokalavis – med splitter nye lokaler kun ti minutter unna Oslo S – så er en jobb i Romerikes Blad noe for deg.

Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Ansatte i Amedia opplever en høy grad av frihet. Det er et sterkt samhold og samspill hvor vi samarbeider, lærer, heier og bryr oss om hverandre.

Vi har et ungt, dynamisk og svært godt sosialt miljø der halve staben i hovedredaksjonen er under 35 år. Fagmiljøet er svært godt og utviklende, og Romerikes Blad er en av landets beste rekrutteringsarenaer for jobber i de nasjonale mediene.

Romerike er et av landets raskest voksende distrikter. Regionen preges av mange hendelser, noen av landets største krimsaker, samt utbygging og vekstproblematikk få andre områder i landet opplever.

Romerikes Blad ønsker å bidra til å synliggjøre mangfoldet på Romerike og gjøre vårt innhold mer relevant for minoritetsgrupper. Derfor oppfordrer vi deg med flerkulturell bakgrunn om å søke. Legg inn CVen din i søkesystemet og legg ved en kort søknad om hvorfor du har lyst til å jobbe i Romerikes Blad og hva du kan tilby av kompetanse. Vi vil kalle inn interessante kandidater til intervju i løpet av august.

Turnusarbeid må påregnes. Førerkort kl B er en forutsetning.

Søknadsfrist 4. august.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål kan du ta kontakt med:

 • Rune Bernhus, nyhetsredaktør, tlf. 901 06 055 / e-post: rune@rb.no
 • Mads Yngve Storvik, ansvarlig redaktør, 900 45 0790 /e-post: mads.storvik@rb.no
 • Espen Børrestuen, tillitsvalgt og leder av Redaksjonsklubben, tlf. 996 03 679

SØK HER 

Powered by Labrador CMS