STILLING LEDIG:

Dalane Tidende søker sommervikarer

Vil du bli Ingunns kollega i sommer? Dalane Tidende søker sommervikarer.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Egersund

Søknadsfrist: 25. februar

Om arbeidsgiver

Dalane Tidende er avisen for Dalane, det vil si kommunene Eigersund, Bjerkreim, Sokndal og Lund. Redaksjonen har syv medarbeidere, og papiravisen kommer ut tre dager i uken. Men vel så viktig: På nett er vi alltid oppdatert.

Dalane Tidende er en del av Amedia, landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.

Er du nysgjerrig, liker å skrive, fotografere, fortelle historier og opptatt av å være aktiv på sosiale medier? Da bør du tilbringe sommeren i Egersund.

Du må ha førerkort og det er selvsagt en selvfølge at du kan skrive norsk på en anstendig og god måte.

Dalane er det nærmeste Sørlandet en kommer i Rogaland, og vi garanterer en sommer full av inntrykk og spennende ting å jobbe med.Festivaler og aktiviteter står i kø i hver av våre fire flotte kommuner: Eigersund, Bjerkreim, Sokndal og Lund.

Sommervikarene hos oss får stor frihet til å teste ut egne ideer, men må i likhet med den øvrige gjengen følge med på nyhetsbildet – og være klar til å rykke ut.

Dalane Tidende er en del av Amedia-konsernet. Som sommervikar vil du delta på introduksjonskurs sammen med andre sommervikarer, og få en innføring i hva som er viktig å kunne og vite om det å være journalist i en lokalavis. Du vil også få opplæring av kolleger i Dalane Tidende. Alle i redaksjonen er opptatt av å ivareta nye ansikter som blir en del av vår redaksjon, som holder til i lokaler i Egersund sentrum.

Levende bilder og stoff rettet mot et yngre publikum er viktig for oss, og stadig mer populært hos leserne – og seerne!

Interessert? Da må du ikke nøle med å ta kontakt.

Vi er også på jakt etter flere frilansere og folk som kan ta helgevakter.

Kontaktinformasjon

  • Erik Thime, redaktør, tlf: 902 078 88
  • Ingve Aalbu, nyhetsleder, tlf: 952 05 050

Kortfattet søknad sendes til [email protected] innen 25. februar 2023.

Powered by Labrador CMS