STILLING LEDIG:

NRK Troms og Finnmark søker nyhetsjournalist i Alta

NRK Troms og Finnmark tilbyr nå en spennende mulighet som vikar i nyhetsavdelinga vår i Alta.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Alta

Søknadsfrist: 19. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Du kan glede deg til å bli en del av en offensiv nyhetsredaksjon, der du bidrar til å løfte de gode og viktige historiene ut til et regionalt og nasjonalt publikum.

Vikariatet er på 4 måneder, med oppstart 8. november eller etter nærmere avtale.

NRK Troms og Finnmark leverer daglig innhold på nett til nrk.no, til NRKs radiokanaler og til TV. Til det kreves det at du er nysgjerrig og samfunnsengasjert. Tilbake kan vi tilby deg varierte arbeidsdager hvor du er tett på nyhetsbildet. Send inn din søknad og gå ikke glipp av denne muligheten!

Hva skal du JOBBE med?

Vi søker utadvendte og offensive personer som har lyst å både jobbe med egensaker, men også rapportere direkte fra felt og i studio. Du må være nysgjerrig og glad i å snakke med folk. Du får muligheten til å jobbe med innhold til både nett, radio og TV.

Hva bør du KUNNE?

Du har erfaring som nyhetsjournalist, digitalt, men gjerne også erfaring fra radio. Du har nyhetsteft og god kunnskap om samfunnet rundt deg. Du er leken og kreativ. Du brenner for å formidle innhold som engasjerer. Du må kunne formulere deg godt muntlig og skriftlig, og du må være god til å samarbeide med andre.

Hva kan vi TILBY?

Du får daglig nye, varierte utfordringer som vil gi deg erfaring i ulike roller. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med flotte kolleger, god faglig oppfølging, rom for utvikling, en by full av tilbud og fantastiske naturmuligheter med Alta som kontorsted.

Kontaktinformasjon:

  • Rolf Kjetil Jakobsen, nyhetssjef, tlf: 416 39 511
  • Marte Lindi, redaksjonssjef, tlf: 977 48 633

SØK HER

Powered by Labrador CMS