STILLING LEDIG:

NRK søker nyhetsjournalist til fast stilling i Alta

Liker du å være oppdatert på alt som skjer rundt deg? Nå kan NRK Troms og Finnmark tilby deg en veldig spennende mulighet i Alta, der vi ser etter journalist i fast stilling.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Alta

Søknadsfrist: 19. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Du kan glede deg til å bli en del av en offensiv og kompetent nyhetsredaksjon, der du bidrar til å løfte de gode og viktige historiene ut til et lokalt og nasjonalt publikum. NRK Troms og Finnmark leverer daglig innhold til nett, mobil, radio og TV. Til det kreves det at du er nysgjerrig og samfunnsengasjert. Tilbake kan vi tilby deg varierte arbeidsdager hvor du er tett på nyhetsbildet. Send inn din søknad og gå ikke glipp av denne muligheten!

Hva skal du jobbe med?

Til denne stillinga leter vi etter en utadvendt og offensiv person som har lyst å jobbe både med saker og rapportere direkte fra felt og i studio. Du må være nysgjerrig, samfunnsorientert og glad i å snakke med folk. Hos oss er alle nyhetsreportere, og hverdagen er variert. Du får muligheten til å jobbe med innhold til både nett, mobil, radio og TV, og for tiden har oppgaver knyttet til nett- og mobiljournalistikk og arbeid med lyd (radio/podcast) høy prioritet hos oss.

Hva bør du kunne?

Som journalist hos oss bør du ha nyhetsteft og god kunnskap om samfunnet rundt deg. Du kjenner igjen en god historie når du ser den. Du bør ha erfaring som journalist på digitale flater, og det er en fordel hvis du også har erfaring med produksjon av lyd. Du er leken, kreativ og brenner for å formidle innhold som engasjerer. Du må kunne formulere deg godt muntlig og skriftlig. Du må være god til å samarbeide med andre.

Hva kan vi tilby?

Å være journalist i NRK Troms og Finnmark er en spennende jobb der du daglig får nye, varierte utfordringer som vil gi deg erfaring i ulike roller. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med flotte kolleger, god faglig oppfølging, moderne lokaler og fantastiske omgivelser og naturmuligheter med Alta som kontorsted.

Kontaktinformasjon:

  • Håkon Grønbech, distriktsredaktør, tlf: 918 18 933
  • Marte Lindi, redaksjonssjef, tlf: 977 48 633

SØK HER

Powered by Labrador CMS