STILLING LEDIG:

En ung mann og ung kvinne som sitter sammen på sofaen på jobb

TV 2 søker engasjementsreporter

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo/Bergen

Søknadsfrist: 22. august

Om arbeidsgiver:

tv 2 logo

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster.  Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.

Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.

Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.

For sammen skaper vi øyeblikkene.

Vil du jobbe i skjæringspunktet av nyheter, AI og formidling?

Som engasjementsreporter i TV 2 vil du være med på å skape nye måter å formidle nyheter på, på et av Norges største nyhetsnettsteder, tv2.no.Sammen med utviklingsteam og journalister løfter du journalistikken på tv2.no, og bidrar med det lille ekstra stjernedrysset for å få TV2.no sitt innhold til å stå ut fra konkurrentene.

Om stillingen

Å være engasjementsreporter i TV 2 krever høy grad av selvstendighet og gjennomføringskraft. Du kommer til å jobbe mye på tvers av team med ulik kompetanse, til tider som prosjektleder, men også med å produsere eget innhold. Rollen er kreativ med mye frihet under ansvar. Du bør like å teste nye grep, selv om det også til tider betyr å feile.

Som engasjementsreporter vil du jobbe med både større og mindre redaksjonelle satsinger, med stor bredde i alt fra stortingsvalg til kjendisbryllup. Du blir en del av Hub2-avdelingen i tv2.no, sammen med et some-team, et ung-team og to andre engasjementsreportere.

Dette ser vi etter

TV2.no skal være fremst på nye fortellerteknikker og interaktive løsninger med haugevis av glimt i øye. Vi ser etter et kreativt hode som ønsker å bruke den digitale verktøyskassa som en lekegrind for nye fortellerteknikker. Sitter du med tanker om hvordan vi kan bruke AI i innholdsproduksjon og formidling, er dette stedet for å realisere det. Du utfordrer og eksperimenterer med ny teknologi for å skape en ny og spennende brukeropplevelse. Du bør ha jobbet i et redaksjonelt mediehus, og ha en sterk interesse for nyheter og formidling.

Viktigste egenskaper og erfaring:

  • Du er selvstendig med gjennomføringskraft.
  • Du trives godt med ansvar.
  • Du samarbeider godt på tvers av avdelinger og fagkompetanse.
  • Du har erfaring med redigerings-, publiserings- og analyseverktøy.
  • Du har en sterk interesse for ny teknologi, AI og digitale trender.
  • Du klarer å identifisere nye muligheter for å ta ut journalistikken på innovative måter.
  • Du har god kjennskap til presseetikken og erfaring fra et redaksjonelt mediehus.

Viktigste oppgaver:

  • Lede og koordinere prosjekter fra idé til gjennomføring og evaluering.
  • Samarbeide med utviklingsteam og andre fagmiljøer for å realisere prosjekter.
  • Sikre at prosjekter leverer på løpende nyhetsbilde og planlegge for fremtidige satsinger.
  • Produsere engasjerende innhold til tv2.no.
  • Identifisere hvilket TV 2-innhold som engasjerer mest, og skape innholdet som gjør at tv2.no blir stedet folk liker best.
  • Analysere data vi samler inn fra det som publiseres. Forstå hvordan innsikten bør brukes for å forbedre oss og formidle dette til hele TV 2.
  • Bidra til en langsiktig konsept- og engasjementsstrategi for TV2.nos innhold.

Dette er Hub2

Hub2 er en redaksjon som har som oppgave å drive innovasjon inn mot TV2.no, og nå nye målgrupper – spesielt unge. Derfor har vi dedikerte SoMe-reportere som har ansvar for vekst og redaksjonelt innhold på sosiale medier, og vi har ung-reportere som jobber innsikts -og prosjektbasert med hvordan vi som mediehus skal nå den yngre målgruppa. I tillegg har vi en gruppe med engasjement-reportere, som nok er første av sitt slag i medie-Norge. Som tittelen sier er jobben deres å skape engasjement rundt tv2.no og innholdet vårt der. De jobber på tvers av nyheter, program og sport, og har som oppdrag å sprenge grenser.

Vårt løfte til deg

Hos oss møter du journalister med stort engasjement, som er modige og står opp for det som er rett og viktig. Vi setter høye krav til faglighet og etisk bevissthet. Vi er tett på gjennom historier som engasjerer, og jobber med journalistikk som skal være relevant for det mangfoldet av nordmenn vi er til for. Derfor er også mangfold viktig for oss på arbeidsplassen. Vi skal fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt, og være der folk er – hvor og når de vil.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt om du har spørsmål om stillingen:

SØK HER

Powered by Labrador CMS