STILLING LEDIG:

Aftenposten søker prosjektleder

Nå har vi satt oss hårete mål for tiden fremover, og har store planer for å utvikle hele Aftenposten videre. Vi jakter derfor et strategisk hode som kan lede mange av disse prosessene, og som vil ha en nøkkelrolle i utviklingen av et landets fremste mediehus.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

I Aftenposten jobber vi hver dag med å utvikle digital kvalitetsjournalistikk som gir abonnentene våre innsikt og kunnskap - og som det er høy betalingsvilje for. Brukerne gir oss tydelige svar: I dag nærmer vi oss 140 000 rent digitale abonnenter. Historisk har mange tenkt på Aftenposten som landets største papiravis. Det er vi fortsatt. Vi er også en stor digital avis medier verden over gjerne vil lære av. Norges største magasin lages hos oss. Vi produserer noen av landets største podkaster. Og en rekke andre prisbelønte digitale tjenester og produkter.

Som prosjektleder vil du lede strategisk viktige prosjekter i grenselandet mellom journalistikk, forretnings-, organisasjon- og produktutvikling. Du vil også kunne lede kortere sprinter og støtte våre ledere og ansatte i fasilitering og gjennomføring av ulike prosjekter. Aftenposten er ikke større enn at du vil få mulighet til å jobbe med de fleste delene av huset, smått og stort.

Vi synes det er noe av det som gjør Aftenposten til en fantastisk arbeidsplass.

Viktigste arbeidsoppgaver:

 • Lede utviklingsprosjekter i redaksjonen, både korte sprinter og større strategiprosjekter.
 • Lede vekst-initiativ i skjæringspunktet mellom redaksjon, produkt og kommersielle avdelinger.
 • Støtte ledere i redaksjonen med fasilitering og gjennomføring av prosjekter og workshops.

Du vil bli del av avdelingen for redaksjonell utvikling og strategi, men jobbe tett med resten av redaksjonen, brukermarked, produktutvikling og toppledelsen.

Kvalifikasjoner og egenskaper vi ser etter:

 • Høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå.
 • Relevant erfaring med prosjektledelse. Erfaring med konkrete innovasjonsmetoder og rammeverk er et pluss.
 • Komfortabel med å jobbe med tall og data, og kommunisere dette på en pedagogisk måte til andre.
 • Svært gode kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig. Behersker norsk og engelsk flytende.

Du bør også ha stort engasjement og god forståelse for Aftenpostens oppdrag, merkevare og rolle i det norske samfunnet og medielandskapet. Du bør ha god strategisk og kommersiell forståelse, og et ønske om å holde deg oppdatert på medieutvikling og trender. Du vil bli del av et sterkt team og faglig fellesskap, men du bør også trives med å jobbe selvstendig. Det er en styrke om du kan vise til god gjennomføringskraft og at du trives med og behersker å lede prosesser fra A til Å. Kanskje viktigst av alt er dine evner til å samarbeide med ulike kolleger og miljøer, ditt ønske om å lære og evnen til å få med deg andre og skape entusiasme om endring og nye prosjekter.

Vi tilbyr:

 • En helt sentral rolle i utviklingen av et av landets mest fremoverlente mediehus.
 • Store utviklingsmuligheter, tett oppfølging og muligheten til å jobbe med alle miljøer i Aftenposten.
 • Meget godt miljø i en liten og hyggelig avdeling. Du blir også en del av et sterkt Schibsted-fellesskap i Norges største mediekonsern.
 • Konkurransedyktige vilkår og en rekke ansattgoder.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS