STILLING LEDIG:

Aftenposten søker reporter i forbruker-redaksjonen, Riks

Har du lyst til å skrive saker som treffer lesernes behov i hverdagen? Da er dette jobben for deg! Vi har en ledig fast stilling som reporter i forbrukerredaksjonen, Aftenposten Riks.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.

Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.

Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Aftenposten Riks hjelper leserne til å få innsikt og god kunnskap i hverdagen. Vi skal lage journalistikk av høy kvalitet som gjør at leserne våre kan ta gode valg i sine liv. Salg- og lesertall viser at dette er svært populært innhold for leserne våre, og du får være med å utvikle dette viktige stoffet videre.

Per i dag dekker vi motor, reise, bolig, sprek, foreldreliv, karriere, personlig økonomi og digital. Nå søker vi en reporter som skal ha hovedansvar for karrieredekningen vår – et viktig stoff for oss som vi ser mye potensiale i fremover. Som karriereansvarlig får du stort spillerom til å eksperimentere med både format og innhold. Det vil også være muligheter for å skrive saker innenfor de andre stolpene våre. Vi ser etter deg som kan finne saker som treffer lesernes behov, som har gode samarbeidsegenskaper, er positiv og fleksibel. Det er også en fordel om du er kreativ og har ønske om å eksperimentere for å utvikle vårt innhold.

Vi er en liten, men offensiv redaksjon med høye ambisjoner og meget godt miljø.

Riks er en avdeling i Aftenposten, men vi leverer også til samarbeidsavisene Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen, Adresseavisen, Bergens Tidende, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke og i Tromsø.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS