STILLING LEDIG:

Adresseavisen søker debattansvarlig i fast stilling

Vi ser etter en ivrig og engasjert journalist som skal lede avisens debattsatsing.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 14. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Adresseavisen er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med 210 ansatte. Mediehuset har over 70 000 abonnenter og 220 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern.

Du brenner for å drive samfunnsdebatten fremover, og du ønsker også selv å delta ved å skrive kommentarer og lede debatter.

I tillegg til å kjenne godt til hva som rører seg lokalt og nasjonalt, har du vilje og evne til å løfte frem nye stemmer.

Jobben krever god presseetisk vurderingsevne, godt språk og evne til å bearbeide andres tekster. Du har god kunnskap om sosiale medier og spennende, nye ideer rundt presentasjon.

Journalistisk erfaring er en fordel, men ikke et krav. Adresseavisen oppfordrer personer med flerkulturell kompetanse til å søke.

Har du tanker om hvordan Midtnorsk debatt kan bli enda bedre? Da vil vi høre fra deg!

Kontaktinformasjon:

  • Siv Sandvik, politisk redaktør, tlf: 453 96 323
  • Kjersti Fikse, leder redaksjonsklubben, tlf: 924 60 177

SØK HER

Powered by Labrador CMS