STILLING LEDIG:

Adresseavisen søker kommentator (vikariat)

Har du mye på hjertet, et analytisk hode og ei god penn? Nå har du sjansen til å bli en del av en av landets viktigste meningsaviser.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Adresseavisen er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med 210 ansatte. Mediehuset har over 70 000 abonnenter og 220 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern.

Meningsjournalistikken er en vesentlig del av Adresseavisens samfunnsoppdrag. Vi ser etter deg som har et sterkt engasjement for samfunnet rundt deg, både det hverdagslige og det storpolitiske. Hvordan forvalter beslutningstakere makt og ansvar, og hvordan påvirker det folk flest? Hva bryr folk i Trondheim og Trøndelag seg om, og hvorfor?

Du evner å sette deg raskt inn i nye problemstillinger og har et godt språk. Samtidig er du ikke redd for å by på deg selv. Kanskje har du også spennende ideer til nye måter å presentere meningsjournalistikk på?

Kommentatorene arbeider tett med nyhets- og reportasjemiljøet i Adresseavisen. Gode samarbeidsevner er derfor en forutsetning.

Journalistisk erfaring er en fordel, men ikke et krav. Adresseavisen oppfordrer kvinner og personer med flerkulturell kompetanse til å søke.

Vikariatet løper ut 2022. Oppstart snarest.

Kontaktinformasjon:

  • Siv Sandvik, Politisk redaktør, tlf: 453 96 323
  • Kari Hovde, Klubbleder, tlf: 482 76 549

SØK HER

Powered by Labrador CMS