STILLING LEDIG:

NHST Media Group søker produktsjef – abonnementstjenester

NHSTs visjon er å engasjere ambisiøse mennesker og selskaper gjennom journalistikk, møteplasser og innhold i verdensklasse.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 31. januar

Om arbeidsgiver

NHST Media Group har som mål å være størst og best på næringslivsnyheter i Norge, og verdensledende innen de tre markedssegmentene shipping, sjømat, olje og gass. Alle våre publikasjoner skal kjennetegnes av journalistisk grundighet og kvalitet, samt at vi skal ha evne til å drive fram de eksklusive nyhetssakene som skal overraske og engasjere våre lesere.I NHST konsernet inngår følgende selskaper: Dagens Næringsliv, Europower, Mynewsdesk/Mention og NHST Global Publications AS, sistnevnte med følgende publikasjoner; Fiskeribladet, Intrafish, Recharge, Tradewinds og Upstream.

Vi driver åtte aviser som dekker hhv. næringslivet i Norge og sjømat, energi og shipping globalt. Dette er alle abonnementsaviser med både enkeltkunder og bedriftskunder, spredt over hele verden.

Innen abonnementsområdet har vi planer om å fornye deler av teknologi-stacken de nærmeste årene for å kunne hente ut synergier, og ikke minst tilby enda bedre produkter og tjenester til abonnentene våre. Vi har historisk sett utviklet løsninger per publikasjon, men jobber nå mer og mer med felles plattformer og skalerbare løsninger. Nå søker vi en teknisk begavet produktsjef som vil spille en nøkkelrolle i det videre arbeidet.

Du blir én av fire produktsjefer i teamet, og vil jobbe i skjæringspunktet mellom produkt&strategi (din avdeling), data&teknologi og brukermarked. I produktporteføljen finner vi alt fra nyhetsapper, e-avisløsninger og personaliseringsmoduler til kjøpsflyt, ID-løsning og Min side. Du vil hovedsakelig utvikle produkter og tjenester knyttet til kundereisen fra ny bruker til lojal abonnent, både for sluttbrukere og bedriftskunder – og tilhørende abonnementsteknologi.

Produkt og strategiavdelingen jobber med strategiutvikling, teknologi- og vekstprosjekter samt strategisk merkevarebygging og design, så her blir du del av en gjeng som virkelig setter sitt fotavtrykk i organisasjonen. Du rapporterer til Chief Product and Strategy Officer, som sitter i konsernledelsen.

Ansvar og arbeidsoppgaver: 


 • Ansvar for smidig og effektiv utvikling av utvalgte produkter i porteføljen – prioritering, teknisk spesifisering og oppfølging av roadmaps og backlog
 • Dag til dag produkteierskap i et utviklingsteam med analytikere og utviklere i Oslo og Dhaka/Bangladesh
 • Ansvar for små og store utviklingsprosjekter fra A til Å, inkludert stakeholder management, fasilitering av workshops, design sprinter, brukertester osv.
  • Du vil fra start delta jobbe mer eller mindre dedikert med et viktig teknologiprosjekt innen abonnementsområdet
 • Planlegge og gjennomføre gode «go to market» prosesser og produktlanseringer
 • Inspirere til nyskapning i organisasjonen gjennom deling av innsikt om ny teknologi, demo av nye features og tjenester, opplæring osv.

Kvalifikasjoner:

 • Minimum et par års erfaring med digital, brukerorientert produktutvikling
 • Meget god teknologiforståelse, erfaring med å skrive gode spesifikasjoner/user stories og tett dialog med utviklere (på engelsk)
 • Kunnskap om gode arbeidsmetoder innen fagområdet, og erfaring med relevante verktøy (Jira) og arbeidsprosesser (agile, scrum)
 • Erfaring med å utvikle produktstrategier, forankre og sette mål for teamet
 • Gjerne teknologibakgrunn og erfaring fra programmering, e-commerce, systemutvikling eller liknende
 • Meget god i engelsk skriftlig og muntlig
 • Du må ikke snakke norsk, men det kan være en fordel

Personlige egenskaper:

 • Strukturert og metodisk, men samtidig fleksibel når det trengs
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Løsningsorientert – det er kontinuerlig nye utfordringer og problemstillinger som skal håndteres
 • Sterk forretningsforståelse, samt interesse for mediebransjen

Vi tilbyr sentral plassering i Oslo sentrum, gode pensjonsordninger og forsikringer. Her er det høyt tempo og uformell stemning, med stort rom for å ta ansvar og videreutvikle egen kompetanse.

Vil du snakke med en fremtidig kollega som jobber som produktsjef i dag? Kontakt Trine: trine.hanche@nhst.com

SØK HER

Powered by Labrador CMS