STILLING LEDIG:

E24 søker podkastprodusent (tilkallingsvikar)

Har du lyst til å jobbe med noen av Norges beste økonomipodkaster? Da bør du kaste deg rundt og søke her.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Tilkallingsvikar

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

E24 Dine Penger er et heleid datterselskap av Verdens Gang, som eies av Schibsted. Selskapet står bak nettavisen E24.no, magasinet Dine Penger og nettjenestene Dine Penger+ og E24+. E24.no er Norges største nettavis innen økonomi og næringsliv og har rundt 1,5 millioner brukere hver uke, hvorav halvparten er på mobil. E24.no gir deg det aller siste fra aksjemarkedet, og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi.

E24 produserer E24-podden, som tar deg bak de viktigste nyhetene og trendene i norsk økonomi og næringsliv, og Voksenpoeng med Nora, som hjelper deg med de store og vanskelige valgene på vei inn i voksenlivet.

Som tilkallingsvikar vil du bli du kontaktet ved behov. Du vil jobbe med å produsere episoder til podkastene. Der vil du være involvert i innspilling, klipping og publisering av poddene, som du vil løse fra A til Å selv, samt skape innhold for sosiale medier til distribusjon av poddene der. Det er også ønsket at du bidrar med idéutvikling, både for å løfte enkelte episoder og konseptene som helhet.

E24 er en av Norges aller største mediesatsinger. Ambisjonen er å ta nummer 1-posisjonen som Norges viktigste næringslivsavis, og i tett samarbeid med VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenbladet når vi ut til nesten hele Norges befolkning med journalistikken vår.

Vi jobber også tett på VGs podkastavdeling, og sammen utgjør vi et av landets mest spennende lydmiljøer.

Hva ser vi etter hos deg?

Du bør ha erfaring med podkast- og/eller radioproduksjon. Du må beherske Logic eller lignende lydredigeringsprogrammer, du brenner for god lyd og etterstreber å gi lytterne den beste opplevelsen. Det er en fordel om du kan videoredigering og har vært borti Final Cut, som vi bruker til produksjon av innhold for sosiale medier. Du vil få opplæring i E24s publiseringsverktøy.

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om rollen?

  • utviklingsredaktør Andreas Fosse, 93056398,
  • redaksjonell lyd- og videoleder Ahmed Fawad Ashraf, 93896177
  • leder for redaksjonsklubben Pål A. Solheimsnes, 99240017.

Søknadsfrist: Snarest. Vi vurderer kandidater fortløpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS