STILLING LEDIG:

Morgenbladet søker redigerer

Vi ønsker å styrke arbeidet med presentasjon av stoffet vårt på ulike digitale flater, og søker en redigerer i 100 prosent fast stilling.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Morgenbladet har en unik plass i den norske avisfloraen som en av landets eldste aviser, og som en uavhengig publikasjon med vekt på politikk, kultur og forskning. Nå er denne over 200 år gamle avisen inne i en spennende utvikling og opplever for tiden sterk digital vekst. Vi ønsker derfor å styrke arbeidet med presentasjon av stoffet vårt på ulike digitale flater, og søker en redigerer i 100 prosent fast stilling.

Morgenbladet har en unik plass i den norske avisfloraen som en av landets eldste aviser og som en uavhengig publikasjon med vekt på politikk, kultur og forskning. Nå er denne over 200 år gamle avisen inne i en spennende utvikling og opplever for tiden sterk digital vekst.

Du vil primært jobbe med tekstredigering og presentasjon av artikler til Morgenbladets nettsider og papiravisen, men vil også spille på lag med fotoavdelingen og AD når det gjelder å spisse det visuelle uttrykket, ikke minst digitalt. Stillingen inngår i hele kjeden av deskens arbeid fra ferdigstillelse av tekster til formidling i nyhetsbrev og sosiale medier, og vil være sentral i den videre utviklingen av avisen.

Morgenbladet satser hardt på journalistikk innenfor sine kjerneområder, så kandidater som kan vise til en god forståelse av det som rører seg innenfor kultur, forskning, politikk og ideer vil være interessante.

Den vi søker, har erfaring med tekstredigering og nettpublisering. Vi ser etter en ny kollega med godt blikk for hvordan tittel, ingress og bilde fungerer sammen på ulike plattformer. Du har gode samarbeidsevner, interesse for Morgenbladets dekningsområder, sikker språksans og teft for presentasjon. Innsikt i verktøy som Google Analytics og erfaring med ulike former for digital historiefortelling er en fordel.

Vi kan tilby:

  • Hyggelige kontorer sentralt i Oslo.
  • Lite turnuspålagt arbeid.
  • Interessante arbeidsoppgaver og stort rom for nytenkning og eksperimenter.
  • Et sterkt redaksjonelt samhold og kollegaer som er svært på kompetente på sine fagfelt, og som har et usvikelig engasjement for å lage en best mulig avis.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS