STILLING LEDIG:

OBOS søker kommunikasjons­direktør

Vil du være med og bygge framtidens samfunn?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 01. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

OBOS er landets største boligbyggelag med 500 000 medlemmer og en omsetning i 2020 på 12.2 mrd. kroner. Selskapet er Norges største boligbygger og en av de største i Norden. Vi eies av medlemmene og helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig som vi trygt forvalter. OBOS har også virksomhet innen rehabilitering, vedlikehold, næringseiendom, bank og eiendomsmegling. OBOS-konsernet er et komplett kompetansehus innen eiendom, med over 2600 ansatte i Norge og Sverige. Se mer informasjon på www.obos.no

OBOS er en av Nordens største boligbyggere, og jobber for å skape merverdi for medlemmene og et mer bærekraftig samfunn. Organisasjonen er i en spennende utviklingsfase, og søker nå en strategisk og faglig sterk kommunikasjonsdirektør som skal bidra til å ivareta og videreutvikle OBOS’ markedsposisjon og omdømme.

Som kommunikasjonsdirektør i OBOS får du overordnet ansvar for konsernets intern- og eksternkommunikasjon. Du skal lede en gjeng med dyktige og engasjerte kommunikasjonsrådgivere og være pådriver for å posisjonere OBOS gjennom strategisk og effektiv kommunikasjon.

Du har erfaring med å lede kommunikasjonsarbeid i endringsprosesser, og har utviklet og implementert kommunikasjonsstrategier og -planer i større virksomheter. Videre har du solid erfaring med mediehåndtering, omdømmebygging og krisehåndtering og trives i rollen som pressetalsperson. Du er kommersiell og samfunnsengasjert, og har et stort nettverk.

Vi ser etter en offensiv og resultatorientert leder som bryr seg om kollegaene sine, og som liker å få frem det beste i enkeltmennesker og skape et team som levere de beste resultatene sammen. En av styrkene dine er å gjøre det komplekse enkelt og du briljerer med en lekende lett penn og særdeles gode formidlingsevner. Du må være analytisk sterk, faglig trygg og fremstår som en troverdig og tillitvekkende rådgiver. Kommunikasjonsdirektøren rapporterer til konserndirektør for Marked, kommunikasjon og samfunnsansvar.

OBOS tilbyr:

Uante muligheter. OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm.En jobb med mening. Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her.Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag.Gode ordninger. OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland.

Kontaktperson:

SØK HER

Powered by Labrador CMS