STILLING LEDIG:

Teknisk Ukeblad søker frontsjef og nyhetsjournalist

Har du lyst til å jobbe i en av Norges eldste og mest kunnskapsrike redaksjoner?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast og vikariat

Arbeidssted: Oslo eller Trondheim

Søknadsfrist: 15. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Teknisk Ukeblad Media AS utgir TU.no, digi.no, Diskusjon.no, Insidetelecom.no, tjenestene Delta V, TU Jobb, TU Event, samt bladet Teknisk Ukeblad. I tillegg driver selskapet fagbladet Våre Veger og veier24.no. TU Media har en omsetning på ca. 110 millioner kroner, ca. 70 ansatte og en samlet digital trafikk på ca. 2,4 millioner unike brukere per måned. Medieselskapet eies av TEKNA og NITO.

Frontsjef

Lyst til å jobbe med presentasjon i en av Norges eldste og mest kunnskapsrike redaksjoner? Har du teft for hvordan brukerne kan engasjeres mest mulig i journalistikken

Trigges du av å finne den forløsende inngangen som gir meningsfull trafikk fra fronten

Liker du å jobbe med faglig dyktige journalister som vil treffe abonnenter og gratislesere best mulig?

TU Media etablerer en felles desk for Teknisk Ukeblad, Digi og Inside Telecom, fordi vi skal bli langt bedre på hvordan vi presenterer innholdet for leserne - først og fremst abonnentene, men også for det store publikum som har interesse for teknologi.

Vårt første bud er at det er forbudt å lure leseren. Presentasjon bygger opp under troverdigheten vår. Samtidig må vi faktisk også fange brukerens oppmerksomhet, via bilder, tekst, video og lyd.

De tre nettstedene har brutto rundt 400.000 brukere i uka. Vi nærmer oss 15.000 betalende abonnenter, tallet øker fort. Vi er i ferd med å ta i bruk mer avanserte verktøy for å følge opp brukerne. Å bli bedre på presentasjon står sentralt. Du bør være kjent med bilderedigering, videoklipping og hvordan lydspor skal håndteres. I tillegg er du selvsagt trygg på språket og evner å kommunisere godt med dine kolleger. Du inngår i et team av to frontsjefer. Vi har per i dag ingen turnus. Arbeidstiden er dagtid mandag-fredag.

Frontsjefen rapporterer til redaktør for TU.no, Ole Petter Pedersen. Ta kontakt på 900 57 640 eller [email protected] for spørsmål. Send en kortfattet søknad og en CV til samme adresse snarest, og senest fredag 15. januar.

Nyhetsjournalist (vikariat)

Liker du å treffe brukerne med gode nyhetssaker som gir innsikt, noen ganger i høyt tempo? Har du interesse for teknologi og næringsliv? Kan du litt om innsyn og har du interesse for datadrevet journalistikk? Lyst til å lære noe nytt hver dag? Da vil vi gjerne ha deg i vår redaksjon!

Vår samferdselsjournalist skal ut i ca ett års permisjon i februar, og vi trenger en vikar i redaksjonen. Du vil inngå i Teknisk Ukeblads nettredaksjon, som består av 18 redaksjonelle medarbeidere pluss redaktør.

Du holder fortrinnsvis til i Trondheim eller Oslo.

Opplæring vil bli gitt.

Kontakt redaktør Ole Petter Pedersen (900 57 640) for mer informasjon.Send søknad til [email protected] snarest og senest fredag 15. januar.

Send søknad på e-post

Powered by Labrador CMS