STILLING LEDIG:

Aftenposten søker forbrukerjournalister

Vi søker deg som er nysgjerrig, nyhetshungrig, ambisjonsrik og spesielt interessert i forbrukerstoff.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar og vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 22. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Hundretusener av nordmenn stoler hver dag på at Aftenposten gir dem en smart, engasjert og innsiktsfull dekning av det vesentligste som skjer i Norge og verden.


Vår ambisjon er å være Norges beste og viktigste digitale nyhetsformidler. For å lykkes med det må vi være best på journalistikk, teknologi og kommersialisering. Vi er godt på vei: Aftenposten har på kort tid gått fra å være Norges største papiravis til å bli en av landets mest fremoverlente teknologibedrifter med rekordvekst i antall digitale abonnenter. Ambisjonene for fremtiden er store.


Aftenposten er en del av Schibsted, Norges største mediekonsern.

Vi har to ledige ettårsvikariater i forbrukerredaksjonen Aftenposten Riks. Den ene funksjonen er en stilling med hovedansvar for karriere. Den andre er mer allround innen våre andre stoffkategorier motor, reise, bolig, sprek, foreldreliv og digital. Aftenposten Riks er en egen avdeling i Aftenposten i Oslo, men leverer også fast til våre samarbeidsaviser Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen, Agderposten, Adresseavisen, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke og iTromsø. Vi er en liten, men offensiv redaksjon med høye ambisjoner og godt miljø. Visjonen vår er å gi forbrukerne kysten rundt innsikt og kunnskap i hverdagen. Derfor er vi ute etter deg som er nysgjerrig, nyhetshungrig, ambisjonsrik, spesielt interessert i forbrukerstoff og opptatt av å gi brukerne våre forståelse for hvorfor ting skjer og hvordan de henger sammen.

Tiltredelse: Så fort som mulig.

Spørsmål kan rettes til: Bertil Valderhaug (redaktør Aftenposten Riks): [email protected] / 908 92 236 og Kristjan Molstad (leder Aftenpostens redaksjonsklubb): [email protected]aftenposten.no / 415 67 357

Søknadsfrist: 22. januar.
SØK HER

Powered by Labrador CMS