STILLING LEDIG:

VG søker videoreportere til Rampelys-avdelingen med ulik bakgrunn og erfaring

VG Rampelys er Norges ledende redaksjon innenfor kjendisnyheter. Nå søker vi en fast reporter som skal bidra til at Rampelys blir enda bedre innenfor video.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 25. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

For at vi skal kunne formidle nyhetsbildet enda bedre og mer innsiktsfullt, trenger vi journalister med ulik bakgrunn og erfaring.

Vi ser etter deg som vil vinne nyhetskampen på video, har egne ideer og som samtidig klarer å ha et kritisk blikk på Norges største kjendiser, influencere og Youtube-profiler. Du må også være komfortabel med å stå foran kamera og være klar til å gå “live” for å formidle de største kjendisnyhetene.

Som videojournalist i Rampelys har du tabloid forståelse, er initiativrik og trives med å jobbe i et hurtig tempo – gjerne på tvers av de ulike avdelinger internt i VG. Det er en fordel om du kan intervjue, filme og redigere innslag på egenhånd. Vi ønsker også reportere som kan utfordre det tradisjonelle og leke med historiefortelling.

Mangfold, inkludering og tilhørighet er viktige verdier i en bærekraftig nyhetsredaksjon, og vi ønsker at våre journalister skal utfordre det etablerte og utforske nye ideer for at vi sammen kan gjøre en forskjell. Vi trenger mangfold i redaksjonen som kan bidra til en større bredde i journalistikken. Om du kan bruke din identitet, innsikt og erfaring til å se nye perspektiver i journalistikken, vil vi høre fra deg. Kilder i flerkulturelle miljøer er en viktig del av dette.

Stillingen innebærer reising, kvelds- og helgejobbing. Du vil også inngå i helge- og kveldsvaktturnusen på VGs breakingdesk.

Dette tilbyr vi:

  • Et innovativt miljø, med fokus på lagkultur og utvikling av våre medarbeidere.
  • Du vil jobbe tett integrert med VGs nyhetsavdeling og Norges største web-TV-redaksjon, i Norges ledende digitale mediehus
  • Gode velferdstilbud, tilgang til VGs bedriftshytter og rabatt på treningsmedlemskap.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS