STILLING LEDIG:

Nettavisen søker frilanser til sporten i Ulsteinvik-området

Nettavisens sportsredaksjon søker frilansere. Vi leter etter sportsinteresserte personer med skriftlig formidlingsevne og trygt språk.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Frilans

Arbeidssted: Ulsteinvik

Søknadsfrist: 21. februar

Om arbeidsgiver

Mediehuset Nettavisen er i vekst, både i antall lesere og økonomisk, og skal bli større. Vi har sterk skaperkraft, med en kultur preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Vi holder til i sentrale og moderne lokaler i Akersgata 34.Mediehuset Nettavisen er et heleid datterselskap av stiftelsen Amedia, som er landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Amedia når hver dag over to millioner lesere gjennom Nettavisen, Nationen, 84 lokalaviser, 11 nettsteder og tre fagtidsskrifter.

Nettavisen har denne sesongen rettigheter til å vise Obos-ligaen på våre plattformer, og skal derfor gjøre alt for å være nyhetsledende på temaet. Vi trenger derfor frilansere i området rundt Ulsteinvik, som vil få i oppgave å følge Hødds retur på nivå to i Norge.

I jobben vil du dekke hjemmekamper for laget, samt være en viktig ressurs for jakten på løpende nyheter og spennende historie fra ting som skjer på innsiden av klubben.

Vi jakter personer som har oversikt over det som rører seg i norsk fotball, har en interesse for å tilegne seg ytterligere kunnskap, og er hurtig og presis foran tastaturet. Du bør også ha tabloid forståelse og fange opp sakene som vil engasjere våre lesere.

I Nettavisen vil du få muligheten til å utvikle deg, få faglige utfordringer og påvirke arbeidshverdagen din. Du blir en del av en dyktig redaksjon med høye ambisjoner og et godt arbeidsmiljø.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Søknader vurderes fortløpende

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS