STILLING LEDIG:

Hadeland søker sommervikarer

Har du nyhetsteft, er idérik og liker varierte oppgaver? Da trenger vi akkurat deg som sommervikar redaksjonen vår i sommer!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Arbeidssted: Gran

Søknadsfrist: 12. februar

Om arbeidsgiver

Sentralt beliggende mellom Oslo, Hønefoss og Gardermoen ligger kommunene Jevnaker, Lunner og Gran. Sammen danner de Hadeland – et geografisk knutepunkt der natur, kulturlandskap og sentrumsmiljøer ligger side om side. Hadeland følger nyhetene i vårt område tett og oppdaterer vår nettavis kontinuerlig. På papir kommer vi ut tre i uka. Vi er i vekst, og hadde i 2020 cirka 7000 betalende abonnenter.Hadeland har ti ansatte, der alle jobber i redaksjonen. I 2020 hadde vi netto driftsresultat på 5,3 millioner kroner. Hadeland er en del av Amedia, ett av Norges ledende mediekonsern.Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 10 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.


Hos oss kan du regne med utfordringer og god variasjon i en spennende lokaljournalistisk hverdag.

Det er en fordel om du har journalistisk bakgrunn, digital forståelse og har evnen til å jobbe selvstendig. Behersker du sosiale medier og foto/video, synes vi det er et stort pluss.

Du vil få opplæring i våre verktøy, og positive og hjelpsomme kollegaer vil hjelpe deg når det trengs.

Du må ha førerkort og helst disponere bil i sommer. Vi trenger en til to reportere som kan gå inn i en turnus med tidlig-, dag, kvelds- og helgevakter.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger.

Hadeland holder til i hyggelige lokaler i Gran sentrum, en drøy time fra Oslo. Vi er opptatt av mangfold og ønsker velkommen reportere med ulik type bakgrunn.

AS Hadeland er et selskap i Amedia. Les mer her om hvordan det å være ansatt i Amedia her.

Kontaktinformasjon:

  • Line Ramsrud, ansvarlig redaktør/daglig leder, tlf: 93 00 14 98 / e-post: [email protected]
  • Kristine Bentestuen Ludvigsen, nyhetsleder, tlf: 924 20 868 / e-post: [email protected]

Søknadsfrist 12. februar 2023. Vi vurderer søknader som kommer inn fortløpende. Det kan derfor være lurt å være tidlig ute.

SØK HER

Powered by Labrador CMS