STILLING LEDIG:

Redaksjon/ kontoret hvor vi ser flere ansatte

VG søker nyhetssjef VG+/Stories - Vikariat

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 30. september

Om arbeidsgiver:

VG logo

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Bakgrunn for rekrutteringen

Vikariat - fødselspermisjon

Stillingen rapporterer til

Seksjonsleder for VG+ Stories, Guro Holm Bergesen.

Er du et lederemne med nyhetsteft, gode samarbeidsevner og interesse for historiefortelling? Da er dette muligheten for deg.

En av våre nyhetssjefer for VG+ Stories skal ut i fødselspermisjon, og vi søker hennes erstatter med oppstart snarest, og varighet til utgangen av august 2024.

Brukerbetaling er viktig for VG, og du må motiveres av å nå konkrete mål, samt være fortrolig med å bruke data som underlag for prioriteringer og analyser.

Du er trygg på presseetikk, har erfaring med reportasjeledelse og er oppdatert på nyhetsbildet. Dine evner til å identifisere, løfte frem og spisse de beste sakene for VG+ vil bli vektlagt.

Du vil få ansvar for å følge opp journalistene du har personalansvar for, koordinere med andre avdelinger i VG, og være sentral i arbeidet med å videreutvikle VGs strategi for brukerbetaling.

Søknadsfrist 30. September. Oppstart snarest.

Personlige egenskaper:

  • Du er god operativt, og trives med høyt tempo.
  • Du liker å lede folk og er en god motivator.
  • Du har god gjennomføringskraft.
  • Du er målrettet og oppnår gode resultater gjennom tydelighet og samarbeid.

Kontaktinformasjon

Har du lyst til å vite mer? Ta gjerne kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS