STILLING LEDIG:

Nordstrands Blad søker sommervikarer ☀️

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Arbeidssted: Nordstrand, Oslo

Søknadsfrist: 15. februar 2024

Antall stillinger: 4

Om arbeidsgiver

Nordstrands Blad er lokalavis for bydelene Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand i Oslo. Avisen har over 6700 abonnenter og er eid av Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Nå er vi på jakt etter idérike og engasjerte sommervikarer, som vil være med å sette dagsorden og informere leserne våre om stort og smått i Nordstrand. 

Vi kan tilby: 

Hver sommer er det mye som skjer i vårt dekningsområde på Nordstrand, i Østensjø og i Søndre Nordstrand. Du får dermed muligheten til å være med å dekke spennende saker, stort som smått, og du vil lære masse. Du får delta på introduksjonskurs sammen med andre sommervikarer i Amedias mediehus. Her får du innføring i hva som er viktig å kunne og tips og triks til sommervikarer i lokalavisene. Hos Nordstrands Blad får du frihet til å være med å velge hvilke saker du skal jobbe med, komme med egne ideer, jobbe med video, bilder, sosiale medier og digital presentasjon.

Vi søker deg som:

  • Alltid er på leting etter gode saker og vet hvordan du presenterer dem
  • Er trygg på sosiale medier og digitale fortellerteknikker
  • Har journalistutdanning, studerer journalistikk eller har relevant erfaring
  • Er språksikker og trygg på presseetikken
  • Tar initiativ, har godt humør og jobber effektivt 

Kjennskap til dekningsområdet er en fordel, men ikke avgjørende. Vikariatene vil ha noe ulik lengde – i perioden mellom uke 25 og uke 33. Vennligst spesifiserer hvilke uker du har mulighet/ønsker å jobbe i søknadsteksten.

Redaksjonen holder til i lyse og trivelige lokaler på Sæter, med kort vei til både Oslo sentrum, Østmarka, Ekebergsletta og fjorden.

Vi har elsykkel og elbil. Det er gode kollektivforbindelser, men likevel en fordel om søkere har førerkort.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Dersom det er noe du lurer på kan du henvende deg til:

  • June Marie Westerveld, e-post: june.westerveld@amedia.no / 922 78 827
  • Søknader behandles fortløpende, og siste frist er 15. februar.

SØK HER

    Du kan også se denne korte videoen om hva Nordstrands Blad betyr for lokalfolket:

Powered by Labrador CMS