STILLING LEDIG:

DNB søker kommunikasjons­rådgiver - ekstern­kommunikasjon

Vi søker en erfaren og operativ kommunikasjonsrådgiver til vårt rådgiver- og presseteam.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 24. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Vi er en inkluderende arbeidsgiver og vil ha et stort mangfold i vårt arbeidsmiljø. Vi vurderer alle kvalifiserte søkere uansett alder, rase, etnisk opprinnelse, kjønnsidentitet, seksuell orientering, sivilstatus, religion og psykisk eller fysisk handicap.

Vi er norske, og vi er internasjonale. Vi er tradisjon og innovasjon. Vi er en partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene. Hver dag knytter vi mennesker og ideer sammen med kunnskap og kapital. Vi jobber for at du skal få en enklere hverdag. Som Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, tilbyr vi et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.

Vi ser etter deg som har erfaring som rådgiver, eller som ønsker å bruke din redaksjonelle erfaring for å hjelpe våre eksperter og talspersoner med å kommunisere mer effektivt med pressen.

Som rådgiver i divisjon Media vil du bli sentral i et av Norges beste kommunikasjonsmiljø. Gjennom god kommunikasjon bidrar vi til at DNB oppnår sine strategiske målsettinger. Du vil blant annet få ansvar for å planlegge og gjennomføre kampanjer og kommunikasjonsaktiviteter som skal styrke DNBs ekspertposisjon og rollen som hele Norges økonomiske rådgiver.

Vi ser etter deg som har god nyhetsteft, og et trent blikk på hva som skal til for å ha en sak både nasjonalt og regionalt. Du kan følge en sak fra idé til gjennomføring, og har ofte tenkt både to og tre skritt frem. Hos oss vil du bli en del av en gjeng som trives med mange baller i lufta og høyt tempo, og som ikke går av veien for noen skikkelige faglige utfordringer. Her vil du jobbe med de beste- og få bruk for alt du har lært!

Er det deg? I så fall har du

  • minimum 3 års erfaring som journalist og/eller kommunikasjonsrådgiver
  • masse initiativ og pågangsmot, og evner å balansere mange oppgaver samtidig
  • sans for lagarbeid og liker å hjelpe andre til å lykkes
  • evnen til å omsette komplekst innhold til et språk de fleste forstår
  • svært god penn
  • god samfunnsforståelse og interesse for økonomi og næringsliv
  • svært gode norsk- og engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig

Som rådgiver vil du rapportere til kommunikasjonsdirektør. Som del av vårt presseteam vil du også inngå i vår pressevakt-turnus.

Kontaktinformasjon:

Vi tilbyr en konkurransedyktig pensjonsordning, ansattevilkår på DNB sine produkter og forsikringsordninger. Tilgang til hytter og leiligheter i Norge og i utlandet, sport, kulturelle og andre aktiviteter, pluss et bredt spekter av rabattordninger. Vi tar godt vare på våre ansatte og har fleksibel arbeidstid samt ekstra fridager.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

SØK HER

Powered by Labrador CMS