STILLING LEDIG:

VGs Avdeling Z søker journalist

VG skal vinne de unge målgruppene, og søker deg som vet hva som fenger og hvordan historiene bør fortelles.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15.august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vil du lage journalistikk for de under 25?

VG skal vinne de unge målgruppene, og søker deg som vet hva som fenger og hvordan historiene bør fortelles.

Vi søker deg som har:

  • Stor interesse for digital journalistikk og sosiale medier
  • Kjennskap til utviklingstrekk i mediebransjen
  • God oversikt over interesseområder blant lesere under 25 år

Du må kunne ta til deg læring raskt, og ha et ønske om å stadig omstille deg selv og arbeidet ditt basert på innsikt- og utviklingsarbeidet som gjøres i avdelingen og resten av VG-organisasjonen.

I jobben som journalist på Avdeling Z vil du delta i den daglige produksjonen av journalistikk til våre ulike flater på VG.no, Snapchat, sosiale medier og nyhetstjenesten Peil.

Det er derfor en fordel at du har god visuell forståelse, og er er interessert i video- og bilderedigering, samt at du har en god formidlingsevne. Det er også en forutsetning at du holder deg oppdatert i nyhetsbildet og på temaer som opptar unge mennesker i Norge i dag.

VG oppfordrer kandidater med mangfoldskompetanse til å søke.

Stillingen innebærer turnusarbeid på kveld og i helger, og har en varighet på 12 måneder.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS