STILLING LEDIG:

Ringsaker Blad søker journalist

Vi søker en allsidig journalist i 100 prosent fast stilling.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Ringsaker

Søknadsfrist: 12. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Ringsaker Blad er først og fremst en lokalavis for by og bygd i Ringsaker, men bryr seg også om hele Innlandet og hva ringsaksokninger over hele verden driver med. Ringsaker er Innlandets største og raskest voksende kommune både med tanke på befolkning og næringsliv.

På Mjøsa og fjellet er det stor aktivitet året rundt. Ringsaker har også to trivelige småbyer. Både Brumunddal og Moelv er i vekst. Mjøssykehuset med 4000 arbeidsplasser er vedtatt bygget i Moelv og vil prege området framover. Sjusjøen, Prøysenhuset, Ikea og Mjøstårnet, verdens høyeste trehus, gir Ringsaker nasjonal oppmerksomhet.

I 2021 har Ringsaker Blad et opplag på 8261. Avisa ble første gang utgitt i 1935. Vårt kontor ligger i Brumunddal. Ringsaker Blad er en del av Østlendingen AS og Amedia.

Er du en samfunnsengasjert person som liker å møte folk og være ute i felten, er du den vi leter etter. Det er en fordel om du har interesse for næringsliv, eiendom og sosiale medier, men også andre kategorier det jobbes med i en lokalavis er aktuelle. Opplæring og samarbeid med andre i i redaksjonen vil være både aktuelt og nødvendig i arbeidshverdagen. Du er selvgående, effektiv og har evne til å «kaste deg rundt» når det skjer noe.

Som medarbeider i Ringsaker, og en del av Amedia-konsernet, har du tilgang til en rekke verktøy for å presentere spennende innhold digitalt. Du kan levere både tekst, foto og video – og du kan ta ansvar for front/desk på kveld og helg.

Du vet hva du bør prioritere når. Du liker å jakte nyheter innenfor de fleste stoffområder. Du liker at det er høy puls og lar deg ikke stresse over at det skjer mye på en gang. I en lokalavis er du forberedt på alle typer arbeidsoppgaver.

Vi tilbyr:

  • Vi lover deg en rolle i en lokalavis som betyr noe for folk.
  • Et nettverk av 900 journalister i 81 aviser i Amedia som sammen utvikler journalistikken
  • Kompetanseutvikling gjennom interne og eksterne kurs, og hvor Amedia-konsernet er en viktig bidragsyter med innsikt og analyser
  • Ringsaker Blad holder til i gode lokaler i sentrum av Brumunddal
  • I RB er det gode muligheter for selv å foreslå og påvirke for aktuelle oppgaver og innhold i arbeidshverdagen.

Vi har hatt svært god vekst i antall lesere og abonnenter de siste årene. Nå søker vi deg som har lyst til å jobbe sammen med en bra gjeng som samarbeider i et godt arbeidsmiljø.

Kontaktinformasjon:

  • Gaute Freng, ansvarlig redaktør, tlf: 975 07 961 / e-post: [email protected]
  • Thomas Strandby, nestleder i klubben (NJ), tlf: 970 15 450

SØK HER

Powered by Labrador CMS