STILLING LEDIG:

Bergensavisen søker ansvarlig redaktør

Vil du lede og utvikle hele Bergens lokalavis?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Bergensavisen er Bergens lokalavis med 134.000 daglige leserer på mobil, nett og avis. Bergensavisen er deleid av lokalaviskonsernet Amedia og lokale eiere. BA var opplagsvinner i 2018 og satser offensivt for å bli enda større. Avisen har over 25.000 betalende abonnenter. Bergensavisen er en del av Amedia-konsernet, landets største utgiver av lokale medier.

Bergensavisen er lokalavisen for Bergen og omegn. Avisen er nyhetsledende på hendelser, nyheter, kultur og sport og skal gjøre Bergen til en bedre by å leve, bo og virke i. Vi tar folket på alvor.

Nå søker vi en strategisk og samlende leder til å sette tydelig retning for avisen og våre medarbeidere. Vår ansvarlige redaktør står støtt i krevende redaksjonelle avgjørelser og sørger for at BA er først med det siste fra nyhetsbildet i og rundt Bergen.

Vi skal være en nyskapende og fremtidsrettet avis som speiler mangfoldet hos Bergens innbyggere. Som Bergens lokalavis har vi vekstambisjoner og skal øke antallet digitale abonnenter. For å nå målet vil BA trekke veksler på Amedias kompetanse og ressurser.

Vi ser etter deg med solid redaksjonell ledererfaring og god forståelse for lokaljournalistikkens egenart. Du har kunnskap om og oversikt over trender og utviklingstrekk i mediebransjen.

Kontaktinformasjon:

Interessert? Ring oss i Visindi for en uforpliktende prat om rollen.

  • Hege Rødland, tlf: 916 17 560
  • Heidi Wiggen, tlf:916 56 103
  • Tonje Støver Knutsen, tlf: 477 10 611

Vi behandler søknader fortløpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS