STILLING LEDIG:

Vi.no søker journalist

Vi er på jakt etter en som kan gjøre dypdykk i stoffområdene helse og relasjon.

Informasjon om stillingen:

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 17. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Med 50.000 lesere om dagen er Vi.no det største nettstedet rettet mot voksen målgruppe, og vi vokser fortsatt kraftig. Nå trenger vi en dyktig allrounder som også kan gjøre dypdykk i stoffområdene helse og relasjon.

Vi.no skal ta den voksne leseren på alvor, og den vi søker må være god på formidling av nyttig, informativ og inspirerende journalistikk rettet mot lesere som er 50+, men mer opptatte av livsfase enn av alder.

Vi fokuserer på de tre temaene:

  • Økonomi: Sparing, pensjon, og arv
  • Helse: Livskvalitet, behandling, og aktivitet
  • Livet: Relasjoner, reise, og kultur

Mye av veksten skal hentes fra digitale abonnementer. Gjennom Vi Pluss skriver vi om de samme temaene som resten av Vi.no, men med spesielt fokus på å løse problemer. Dette lar oss bruke tid på grundig og nyttig kvalitetsjournalistikk, og skrive for den engasjerte, lojale leseren.

I en liten redaksjon som Vi.no er det viktig å jobbe selvstendig og effektivt, bidra til et positivt arbeidsmiljø og takle å sjonglere flere arbeidsoppgaver samtidig. Samtidig får du tryggheten og sosialt felleskap fra å være i et større konsern, og vi deler landskap med den herlige KK-redaksjonen.

Nødvendig erfaring:

  • Skrive, redigere, og vinkle med skarp relevans
  • Distribuere på digitale flater
  • Finne gode caser for målgruppen

Ønsket erfaring:

  • Innhold som driver pluss
  • Forståelse for målgruppen
  • SoMe-distribusjon

Kontaktinformasjon:

Søknad med CV sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS