STILLING LEDIG:

DN søker arbeidslivs­journalist (vikariat 12 måneder)

Vi leter etter en kreativ, uredd og iderik journalist som har evne til å drive frem egne saker og journalistiske løp.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NHST Media Group har som mål å være størst og best på næringslivsnyheter i Norge, og verdensledende innen de tre markedssegmentene shipping, sjømat og energi. Alle våre publikasjoner skal kjennetegnes av journalistisk grundighet og kvalitet, samt at vi skal ha evne til å drive fram de eksklusive nyhetssakene som skal overraske og engasjere våre lesere. I NHST konsernet inngår følgende selskaper: Dagens Næringsliv, Mynewsdesk, Mention og NHST Global Publications AS, sistnevnte med følgende publikasjoner; Fiskeribladet, Intrafish, Recharge, Tradewinds, Upstream og Europower.Mangfold, inkludering, uavhengighet og innovasjon er viktig for selskapets suksess. NHST gir like muligheter for søkere med alle bakgrunner.

Vi søker en journalist til avdelingen Historiefortelling og livsstil som vil være med å utvikle kritisk og dagsordensettende journalistikk om arbeidsliv, karriere, ledelse, samfunn og næringsliv. Reporteren skal levere både feature og nyheter til alle DNs flater – inkludert de prisvinnene magasinene D2 og DN Magasinet.

Arbeidshverdagen er variert, reporterne jobber selvstendig og i team, og veksler mellom å gjøre reportasjer, dokumentarer, intervjuer og nyheter. Du jobber systematisk med kilder og er god på formidling.

Vi ser etter deg som:

  • Er interessert i området arbeidsliv, karriere og ledelse, evner å jobbe frem egne nyheter og har gode etiske reflekser.
  • Kan jobbe både raskt og mer med langsiktige prosjekter.
  • Har tabloid teft.
  • Er god på å bygge kildenettverk.
  • Ønsker å være i forkant og gi leseren innsikt i trender som påvirker samfunnet.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Legg gjerne ved arbeidsprøver.

Kontaktinformasjon:

  • Vibeke Larsen, avdelingsleder Livsstil, tlf: 932 56 034 / e-post: [email protected]
  • Live Fedog Thorsen, redaktør Historiefortelling Livsstil, tlf: 414 21 926 / e-post: [email protected]

SØK HER

Dagens Næringsliv (DN) er et selskap i mediekonsernet NHST Media Group, som også omfatter en rekke internasjonale bransjepublikasjoner. DN er Norges ledende næringslivsavis og er den redaksjonen i Norge som har vunnet Skup-prisen flest ganger.

Powered by Labrador CMS