STILLING LEDIG:

PLAN-B søker podkastprodusent/­lyddesigner

Vi søker etter en ny kollega som har erfaring med lyddesign, et hjerte for podkastproduksjon og forståelse for innhold 🎙

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 12. desember

Om arbeidsgiver

PLAN-B er et uavhengig og veletablert underholdningshus i stadig utvikling. Hos oss finner du profiler, produksjon, management og rådgivere under samme tak.

PLAN-B TV og Podkast produserer og idéutvikler for det norske markedet. Vi er en av landets største uavhengige podkastleverandører og står bak tv- og podkastprosjekter som «198 Land», «Kjære Landsmenn», «Åpen Journal med Katarina og Harald» og «Jan Thomas og Einar blir venner» - i tillegg til flere spennende prosjekter i oppstartsfasen og i utvikling.

Til podkastavdelingen ser vi etter deg som har høy teknisk kompetanse, og har evnen til å gjøre historier levende gjennom lyd. Du trives med å jobbe kreativt og strukturert, og brenner for gode historier og lydopplevelser - samtidig som du liker å le med kollegaene dine!

Arbeidsoppgaver:

● Gjennomføre lydopptak; både i studio, og ute på location.

● Lyddesign og redigering.

● Lydbranding av podkaster, bl.a. produksjon av jingler.

● Ferdigstilling og publisering.

● Bidra til utvikling av innhold tilpasset lydmediet.

● Coaching av podkastprogramledere.

● Bidra til vedlikehold og oppdatering av utstyrsparken.

Vi tilbyr fast stilling i en mellomstor bedrift med meget dyktige kollegaer, som hver dag jobber for å bli enda bedre. Hos oss får du ansvar og muligheter til å utvikle deg – og du møter et inkluderende og eksepsjonelt godt arbeidsmiljø!

PLAN-B er en likeverdig arbeidsgiver, og vi verdsetter mangfold i vårt selskap. Vi jobber aktivt for å bli bedre på miljø og bærekraft, og som ansatt hos oss kan du bidra til at verden blir et grønnere sted.

Oppstart: Snarest.

Stillingstype: Fast ansettelse.

Lønn etter avtale.

Kontaktinformasjon:

CV og kort søknad sendes til jobb@plan-b.no

Powered by Labrador CMS