STILLING LEDIG:

Trd.by søker journalist til fast stilling

Trd.by er nettstedet som skal ta pulsen på det som rører seg blant unge i Trondheim, og er en avdeling i Adresseavisen. Nå trenger vi deg som vil være med på å skape neste generasjon Trd.by.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 1. april

Om arbeidsgiver

Trd.by er en del av Adresseavisen, som er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med 210 ansatte. Mediehuset har over 70 000 abonnenter og 240 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern

I dag dekker redaksjonen nyheter for unge, trender, uteliv, mote, musikk, studieliv, shopping, fritid, kjærlighet, ensomhet, sosiale medier og det du ikke visste du var opptatt av. Lista er lang, men veien ut til publikum er svært kort.

Hvem er du?

  • Du skaper saker som treffer og engasjerer mange i vår målgruppe
  • Du forstår viktigheten av å lage journalistikk på en måte som blir lest
  • Du er engasjert, iderik og effektiv
  • Du har god kunnskap om hva som gjør at en sak når målgruppen vår i sosiale medier
  • Du ønsker å bidra til å videreutvikle Trd.by
  • Du liker konkurranse, hektisk miljø og utfordringer
  • Du elsker Trondheim, eller evner å bli forelsket i byen vår
  • Videoerfaring er en fordel, men ikke et krav

I vår lille redaksjon leter vi etter en journalist med teft for de gode sakene og stor arbeidskapasitet. Det du ikke kan, lærer du deg.

Vi ønsker å utforske nye fortellermåter, utfordre tradisjonell journalistikk og har store ambisjoner for journalistikken vår.

Trd.by jobber i høyt tempo, har korte kommandolinjer og har hele tiden som mål å lage det beste produktet for fremtidens brukere. Som en del av redaksjonen i Adresseavisen byr vi på et spennende faglig miljø, med konkurransedyktige betingelser og lokaler like ved Nidelva i Trondheim sentrum.

Adresseavisen ønsker mangfold blant våre ansatte, og oppfordrer mennesker med ulik bakgrunn, funksjonalitet og kompetanse til å søke.

Snarlig tiltredelse er ønskelig. Stillingen er fast og rapporterer i dag til utviklingsredaktør i Adresseavisen.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS