STILLING LEDIG:

Ringerikes Blad søker journalist ✍🏼

Lyst på nye utfordringer? Hva med journalistjobb i Hønefoss!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Hønefoss

Søknadsfrist: 14. juni

Om arbeidsgiver:

Ringerikes Blad er et offensivt mediehus med 16 dyktige medarbeidere og 25.000 lesere. Vi har kontorer i Hønefoss sentrum.Ringerikes Blad dekker vekstregionen Ringeriksregionen, med kommunene Jevnaker, Hole og Ringerike. Ringerikes Blad eies av Amedia, som igjen eies av Amediastiftelsen.Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.

Vi er på utkikk etter en journalist som brenner for lokaljournalistikk. Vi har ambisjoner om å rapportere bredt - og gå i dybden i lokalsamfunnet.

Er du rett person får du en spennende jobb i en pulserende by. Det skjer mye i Ringeriksregionen enten det kommer til kulturliv, politikk, næringsliv eller eiendom, og vi har mer enn nok å ta tak i.

Vi ønsker å gi leserne våre mer godt innhold og jakter på deg som kan formidle de beste historiene fra lokalsamfunnet vårt. Ikke bare gjennom penn og papir, men også i form av digitale verktøy, som video, streaming og podcast.

Vi søker deg som: 🔎

 • Er god til å snappe opp nyheter som blir snakket om rundt middagsbordet
 • Brenner for lokalsamfunnet og lokaljournalistikk
 • Liker å jakte på de store avsløringene, men også på de små kjappe nyhetene
 • Har god presseetisk vurderingsevne
 • Har evnen til å kaste deg rundt når det er behov for det
 • Har journalistutdannelse eller annen relevant erfaring
 • Har førerkort, klasse B

Å jobbe i lokalavis krever allsidighet, men vi vil gjerne vite mer om dine sterke sider. Skriv i søknaden hva du liker aller best å jobbe med, og om du har spesialkompetanse på noen områder?

Som journalist i Ringerikes Blad får du muligheten til å lage spennende historier og nyheter i et variert og flott område. Du får stor frihet og mye ansvar.

Dekningsområdet til Ringerikes Blad er Ringerike, Hole og Jevnaker kommuner, med rundt 10.000 abonnenter, papiravis tre dager i uken og en nettavis som oppdateres store deler av døgnet året rundt.

Vi kan tilby: ✨

 • En offensiv og utviklingsorientert redaksjon med masse lokalkunnskap
 • Puls i arbeidshverdagen
 • Muligheten til å produsere spennende innhold digitalt. Eksempelvis video, streaming og podcast
 • Jobb i en avis som er del av Amedia-familien med verktøy og muligheter det gir
 • Moderne lokaler midt i Hønefoss sentrum. Mulighet til å jobbe hjemmefra når det er hensiktsmessig

Gode muligheter for kompetanseutvikling både innad i bedriften så vel som i Amedia-konsernet.

På fritida er det mye spennende å finne på i vår region. Badeparken på Jevnaker, Kongens utsikt, den buldrende Hønefossen og Kistefos-museet er bare noe av det du kan besøke!

Stillingen går inn i redaksjonens turnus med faste vakter på kveld og helg. Du vil få jobbe både som journalist og frontsjef.

Vi ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen som speiler befolkningen. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke.

Kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

SØK HER

.

Powered by Labrador CMS