STILLING LEDIG:

Watch Media søker eiendomsjournalist

Vil du bli en del av Norges raskest voksende næringslivsredaksjon? Watch Media søker nå en journalist for å dekke eiendomsbransjen via EiendomsWatch.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 28. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Watch Media eies av Danmarks største avishus, JP/Politikens Hus, som står bak aviser som Politiken, Jyllands-Posten og Ekstra Bladet. Konsernet eier også nyhetsbyrået Ritzau Finans og halvparten av næringslivsavisen Børsen. Dessuten har konsernet eget forlag, og har nylig kjøpt opp norske Kagge Forlag. I Danmark driver Watch Media totalt 16 forskjellige bransjemedier, til sammen utgjør de Danmarks største næringslivsredaksjon. Vi etablerte oss i Norge i 2020, og er også på plass i Tyskland.

I Norge har vi så langt etablert tre nettaviser: FinansWatch, EiendomsWatch og AdvokatWatch. Vi har i tillegg etablert norske avdelinger av våre internasjonale medier ShippingWatch og EnergyWatch.

Mediene våre er abonnements-finansierte, og det stiller høye krav til kvalitet og troverdighet kombinert med den hastigheten og produktiviteten som en nettavis krever.

Vi gir våre lesere en rask oversikt over de viktigste historiene i bransjen, og vi utvikler våre egne historier og selvstendige vinklinger på sakene som har størst betydning i de bransjene vi dekker.

Redaksjonen jobber fra vårt kontor sentralt i Oslo sentrum.

Les mer på Watch Medias nettsider.

Kjenner du allerede eiendomsbransjen godt eller er du har du lyst til å jobbe med en av Norges største og viktigste bransjer? Da kan du være journalisten vi nå er på jakt etter.

Som journalist i EiendomsWatch blir du med i redaksjonen til Watch Media. De siste årene har vi lansert FinansWatch, EiendomsWatch og AdvokatWatch, og denne høsten lanserer vi to bransjeaviser til. Sammen utgjør vi nå Norges raskest voksende næringslivsredaksjon.

Våre journalisters jobb er å følge noen av Norges viktigste bransjer over tid. Journalistene får god anledning til å bygge og pleie et kildenettverk som sikrer dem en unik tilgang på informasjon fra bransjene de dekker. Vi tror på verdien av spesialisering, og vi mener at det er viktigere å være virkelig god på noe, enn OK på alt.

Litt om stillingen

 • Redaksjonen til EiendomsWatch overvåker nyhetsbildet og setter selv dagsorden med våre egensaker om bedrifter og nøkkelpersoner i bransjen.
 • Vi driver næringslivsjournalistikk, og vi er særlig opptatt av verdiskapningen og konkurransen mellom aktørene i bransjen.
 • Redaksjonen består av en redaktør og tre journalister. Ansvaret som vaktsjef går på omgang blant alle redaksjonens medlemmer.

Hva vi ser etter

 • Vi ser både etter erfarne journalister og unge talenter. Vi trenger begge deler i vår redaksjon.
 • Du bør kunne jobbe systematisk, men også kreativt, for å få frem de beste sakene fra bransjen.
 • Du vil få mye ansvar for hvordan du løser dine arbeidsoppgaver, og vi trenger journalister som kan jobbe selvstendig. Samtidig er det viktig at du trives med å jobbe i et team der alle kan hjelpe hverandre.

Hva vi tilbyr

 • Du kan bli med på laget i en oppstartsbedrift i sterk vekst, og du vil få god anledning til å påvirke produktet.
 • En faglig utfordrende jobb med en unik mulighet til å fordype deg i en av Norges viktigste bransjer.
 • Gode karrieremuligheter i et selskap med tydelige vekstambisjoner.
 • God balanse mellom jobb og fritid.
 • Konkurransedyktige betingelser.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte:

Søknad med CV sendes på e-post til [email protected].

Søknadsfrist: 28. august, men send gjerne inn tidligere.

Powered by Labrador CMS