STILLING LEDIG:

friluftsbilde fra Narvik

Fremover søker to journalister i Narvik

Rå jobber i en rå region 💪🏼

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Narvik
Søknadsfrist: 30. mai

Om arbeidsgiver:

FREMOVER logo

Fremover er lokalavisen for Ofoten-regionen. Vi har de siste årene gitt ekstra gass digitalt, og har de siste par årene opplevd vekst både på annonsesiden og i brukerbetaling. Vi holder til i Narvik sentrum, med avdelingskontor i Evenes. Avisen er en del av Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Med base i VM-byen Narvik sikter Fremover høyt og ønsker å ansette to ambisiøse journalister. Gjennom digital historiefortelling skal avisen ta nye steg inn i fremtiden. Og bruke journalistikk som verktøy for å gjøre samfunnet vårt til et bedre sted.

Regionen står foran et enormt mulighetsrom, og rigger for vekst. Narvik er Norges søkerkandidat til et VM i alpint i 2029. Reiselivet er i kraftig utvikling. Både Forsvaret og flere industri-giganter har store planer for regionen. 

Og selv om Narvik er langt nord, er den internasjonale flyplassen på Evenes bare 45 minutter unna. I tillegg kjører man lett på helgetur til plasser som Bodø, Tromsø, Kiruna og Lofoten. 

Vi ser etter deg som:

  • liker å snakke med folk og lete frem de beste historiene

  • er nysgjerrig på nye måter å formidle journalistikk på

  • er fleksibel og kan snu deg rundt når situasjonen krever det 

Som journalist i Fremover får du en allsidig jobb. Vi satser både på levende bilder og lyd. Derfor er det en fordel om du har erfaring med eller interesse for dette. Som journalist mener du at det viktigste i verden skjer der du bor. 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i et digitalfokusert mediehus med høye ambisjoner. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve frihet og et sterkt samspill.

Dersom det er behov for å finne et sted å bo i Narvik, er vi også behjelpelige med det.

For spørsmål om stillingen, kontakt:

SØK HER

Powered by Labrador CMS