STILLING LEDIG:

Bladet Vesterålen søker journalist

Andøy rigger seg for framtida. Det gjør Bladet Vesterålen også. Nå utvider vi staben på Andøya!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Andøy

Søknadsfrist: 23. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Andøy rigger seg for framtida.

Det gjør Bladet Vesterålen også.

FOR FØRSTE GANG på ti år har vi ledig stilling ved Andøy-kontoret, med kontorsted Andenes. For den rette kandidaten er dette en unik mulighet.

ANDØY HAR I dag om lag 4.500 innbyggere. Med flere store prosjekter på trappene, er dette en av de mest spennende kommunene i Nord-Norge akkurat nå. Her kommer Europas første romhavn for små satellitter, laksebasseng på land, et spektakulært kvalmuseum, og ei ny fiskereihavn. Den langstrakte kommunen har fra før et pulserende næringsliv, med kollektiv selvtillit og framtidstro, og er i tillegg omringet av fantastisk natur.

BLADET VESTERÅLEN HAR lange tradisjoner i Andøy, og skal selvfølgelig være med på oppturen i kystkommunen lengst nord i Nordland.

VIL DU OGSÅ være med på laget? Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer både andværinger og alle andre som har glede av å følge oss?

VI SER ETTER en offensiv og kreativ person – med sterkt ønske om å utvikle både seg selv og avisen. Du må brenne for å finne de gode historiene, enten de er små eller store.

PÅ VÅRT LOKALKONTOR i Andøy vil du utgjøre halve staben. Med det følger ansvar – men også store muligheter til å prege utviklinga i et mediehus som har vært blant opplagsvinnerne i Nord-Norge de siste årene.

ARBEIDSHVERDAGEN I BLADET VESTERÅLEN er utfordrende og variert. Det stiller krav til selvstendighet, men gir også rom for personlig frihet, og utvikling innenfor saksfelt du har særlig interesse for.

JOURNALISTUTDANNING ELLER RELEVANT erfaring er ønskelig. Primært søker vi kandidater som er iderike og tar initiativ, som vet hva en god nyhetssak er. Det er viktig at du er språksikker, og trygg på presseetikken.

KUNNSKAP OM ANDØY og Vesterålen er ingen ulempe, men heller ikke et krav. Det vik- tigste er hva du kan – og hva du vil. At du er tilpasningsdyktig, og at du har godt humør.

REDAKSJONEN BESTÅR I dag av 11 dedikerte medarbeidere. I tillegg til Andøy, er vi til stede i Sortland, Hadsel, Øksnes, Bø, Lødingen og Kvæfjord.

VI KAN TILBY en spennende arbeidshverdag, i en digital og framtidsrettet bedrift, med godt arbeidsmiljø. Lønn etter avtale.

SØKNADSFRIST: 23. juni, men vi vurderer kandidater fortløpende.

TILTREDELSE: Snarest. Kvinner oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon

FOR SPØRSMÅL OM STILLINGA, ta kontakt med:

Skriftlig søknad sendes redaktør Morten Berg-Hansen på e-post: [email protected]

Powered by Labrador CMS