STILLING LEDIG:

NRK søker redaksjonssjef i kulturavdelingen

Vi søker nå etter en redaksjonssjef med store visjoner og gjennomføringskraft til å lede arbeidet med å utvikle og produsere det beste kulturinnholdet i Norge.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 05. juni

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

for fordypningsredaksjonen får du jobbe sammen med noen av de beste historiefortellerne i landet, i en enhet som er i sterk utvikling. Redaksjonen står bak suksesser som HAIK, Arkitektens hjem, Kunstnerliv, Helvete- historien om norsk black metal, Vi flytter Munch, Brenner deler dikt, Sommer i P2 og God natt. Som redaksjonssjef vil du være med på å ta NRKs kulturinnhold inn i fremtiden.

Arbeidsoppgaver

  • Du skal ha strategisk ansvar fordypningsredaksjonen i Kulturavdelingen og samtidig bidra til strategiutvikling og helhetstenkning slik at Kulturavdelingen og NRK når sine overordnede mål.
  • Du skal lede enheten på en måte som sørger for kreativ vekst og høy innovasjonskraft
  • Du skal sette tydelige mål og ambisjoner for enheten, og sørge for at alle jobber i samme retning
  • Du skal ha økonomisk ansvar for den redaksjonelle driften i enheten, og det forventes at du setter klart definerte rammer som prosjektene kan styres og evalueres etter.
  • Du legger til rette for at enheten driver kontinuerlig videreutvikling av arbeidsflyt og produksjonsmåter for å kunne utvikle, produsere og publisere fremtidens beste kulturinnhold.

Kvalifikasjoner

  • Du har lang erfaring med utvikling og produksjon av innhold til ulike plattformer (TV, podkast og nett)
  • Du har ledererfaring, og kan vise til gode resultater fra tidligere kreative team og prosesser som du har ledet
  • Du har erfaring med gjennomføring av strategiske prosesser, og har gode verktøy for å jobbe systematisk med å finne de beste løsningene på strategiske utfordringer
  • Du brenner for god historiefortelling i flere sjangre og på flere plattformer
  • Du vet hva som skal til for å nå ut med innholdet til publikum gjennom gode publiseringsplaner
  • Du følger med på medietrender, endret mediebruk og nye formater
  • Mangfoldskompetanse er en fordel

Personlige egenskaper

  • Du brenner for NRKs kulturoppdrag og blir inspirert av å tenke på hvordan vi skal løse dette best mulig
  • Du har særlig gode samarbeidsevner og skaper et godt og trygt arbeidsmiljø
  • Du er ambisiøs og selvstendig, er tydelig i din kommunikasjon, og forventer mye av deg selv og andre
  • Du har gode strategiske og analytiske ferdigheter, og evner å gjøre strategi og innsikt om til handling
  • Du evner å se det store bildet og samtidig ha fokus på det daglige arbeidet i redaksjonen

Vi tilbyr

Du får mulighet til å lede landets beste redaksjonelle miljø for kulturinnhold på alle plattformer. Du får bidra til å styrke og synliggjøre NRKs kulturprofil gjennom å være en visjonær leder for enheten og en viktig del av Kulturavdelingens ledergruppe.

Hos NRK finner du stort mangfold, både faglig, kulturelt og sosialt. Det er stort fokus på lederutvikling og faglige samlinger. Vi arrangerer innovasjonsdager, fagdager, pitchedager og deltar på seminarer og konferanser for å høste kunnskap og diskutere fag. Vi har også mange ulike bedriftsidrettslag og et velutstyrt treningsrom.

Hos NRK får du være med på et spennende og viktig samfunnsoppdrag, du får jobbe sammen med svært dyktige medarbeidere og ledere, og ta del i fellesskapet i et godt og kreativt arbeidsmiljø.

Fast stilling med tiltredelse etter avtale

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS