STILLING LEDIG:

Frelsesarmeen ansatt som holder noen andre sin hånd og smiler

Frelsesarmeen søker ansvarlig for digitale kanaler / nettredaktør

Bli drivkraften i Frelsesarmeens digitale kommunikasjon med befolkningen.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 18. juni

.

Om arbeidsgiver:

Frelsesarmeen gir styrke for dagen og håp for i morgen.

Vi er en kristen kirke, bevegelse og organisasjon som arbeider i over 130 land og har til sammen 300 enheter rundt i Norge.

Gjennom rause og inkluderende møteplasser bidrar vi til sosialt engasjement, tilhørighet og tro. Dørene våre er åpne for alle barn, unge, voksne, familier og eldre.

En sentral del av arbeidet er tjenester og tilbud for mennesker som lever i fattigdom, ensomhet eller rusavhengighet, de som sitter i fengsel, er utsatt for omsorgssvikt eller er ofre for menneskehandel og de som er psykisk syke, arbeidsledige eller arbeidsinnvandrere.

Frelsesarmeen har vært med å utvikle FNs bærekraftsmål og er en pådriver for å nå dem.

Vil du bruke fagkompetansen din på noe ekstra meningsfullt?

Frelsesarmeen er en av merkevarene i Norge med sterkest omdømme (IPSOS 2023), og har en enorm kontaktflate mot befolkningen gjennom sine 300 enheter i Norge og rundt 100.000 følgere i ulike digitale kanaler.

De er kanskje mest kjent for matutdeling, julegryter, Fretex og rusomsorgsarbeidet, men Frelsesarmeen er en kirke, bevegelse og organisasjon som gjerne er mer enn folk tror. Frelsesarmeen møter menneskers behov i over 130 land – og bare i Norge arbeider de innenfor hele 11 ulike virksomhetsområder. 

Frelsesarmeens kommunikasjonsavdeling er et tverrfaglig miljø for presse, digitalt, innholdsmarkedsføring, marked, innsamling, rettferdig handel og politikk.

Vi har også et eget produksjonsteam hvor du vil jobbe sammen med bl.a. kommunikasjonsrådgiver, grafisk designer, fotograf, videojournalist og social media manager. Frelsesarmeen har i dag en nasjonal tilstedeværelse på Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin samt et antall lokale kontoer. 

Om jobben

  • Overordnet fagansvar for drift og utvikling av Frelsesarmeens digitale kanaler 

  • Redaktøransvar for frelsesarmeen.no og intranettet a-å. I dette ligger for eksempel Innholdsproduksjon, publisering, kvalitetssikring, SEO-optimalisering, utvikling og alt annet som hører med for å skape et dynamisk og brukervennlig nettsted 

  • Ansvar for opplæring og veiledning av ansvarlige for ulike landingssider 

Om deg

Vi tror du har høyere utdanning innenfor journalistikk, medier eller det digitale – og vi vet at du har blikk for god informasjonsarkitektur så vel som sans for språk som vekker gjenklang hos våre ulike målgrupper. Du har tung erfaring med CMS/SEO og helst fra komplekse organisasjoner med drift/optimalisering av større nettsteder. Du er en utpreget lagspiller, bidrar med ditt for å skape fine ting i fellesskap – og får ting unna.

Vi tilbyr

  • Et kreativt, tverrfaglig miljø av engasjerte mennesker

  • En hverdag hvor du gjør en forskjell for folk gjennom å bruke faget ditt 

  • lønn og svært gode pensjonsvilkår iht Frelsesarmeens lønnsregulativ

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med:

  • Geir Smith-Solevåg, kommunikasjonssjef, tlf. 951 83 155 
  • Marianne Klæboe Pedersen, produksjonsleder, tlf. 934 31 071

Søknad med CV sendes elektronisk via JobbNorge.

Ved spørsmål om utfylling av elektronisk søknad kan Jobbnorge kontaktes på tlf 75 54 22 20.

SØK HER

Powered by Labrador CMS