STILLING LEDIG:

Adresseavisen AS bygning

Adresseavisen søker RBK-reporter til sportsavdelingen

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: 17. april

Om arbeidsgiver:

Adresseavisen er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med 210 ansatte. Mediehuset har over 70 000 abonnenter og 200 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og kom ut for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i den norske delen av Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern.

Vi er på jakt etter deg som kan styrke vår dekning av Norges største fotballklubb; Rosenborg. Interessen for Rosenborg er unik og konstant hele året. Det samme gjelder kampen om nyhetene.

Adresseavisen har som ambisjon å ha den beste dekningen av klubben, og nå ønsker vi å bli enda bedre. Derfor søker vi etter en nyhetsjeger som liker konkurranse, har stor kapasitet og som vil trives med formidling i alle våre kanaler.

Du er:

  • Sulten på å vinne nyhetskampen
  • Idérik, kreativ og engasjert
  • Klar for å jobbe under tidspress i en ofte hektisk hverdag
  • I stand til å jobbe både med tekst, video og digitale formater
  • God til å jobbe i team

Vi kan tilby deg et spennende, inspirerende og godt arbeidsmiljø preget av sterk lagånd. Du vil også bli sentral i arbeidet med og utviklingen av Ivers - vår digitale satsing på dekningen av Rosenborg. Stillingen innebærer turnus, som inkluderer kvelds- og helgejobbing.

Kontaktinformasjon

Har du noen spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

  • Yngve Bergli, reportasjeleder sport, tlf. 990 10 193
  • Kari Hovde, leder redaksjonsklubben, tlf. 482 76 549

SØK HER

Ansatte i kontorlandskapPowered by Labrador CMS