STILLING LEDIG:

to medarbeidere på desken

OA søker journalist med frontsjef-kompetanse

Har du journalistisk erfaring, er initiativrik, har pågangsmot, godt humør og teft for nyheter som engasjerer og fenger bredt? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, fulltid

Arbeidssted: Gjøvik

Søknadsfrist: 09. august

Om arbeidsgiver:

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

I OA får du en variert og spennende arbeidshverdag. Vi har moderne kontorlokaler midt i Gjøvik sentrum. I Vestoppland, fra Hadeland til Valdres, har vi verdensledende industri, ettertraktede utdanningsløp, et pulserende kultur- og idrettsliv og en vakker kombinasjon av by og land. 

Med landets hovedflyplass halvannen time unna den ene veien, og en enda kortere tur til landets fremste ferie- og vinterdestinasjoner den andre veien, befinner vi oss midt i smørøyet her ved mjøskanten. Her er alt du trenger for å trives, enten du kommer alene eller med familien.

Hos oss er arbeidsdagen preget av høy aktivitet, spennende utfordringer og møter med mennesker. Hvis du er selvgående og idérik, men samtidig tåler at noen prioriterer for deg når det er nødvendig, har du alle forutsetninger for å passe inn hos oss.

Vi arbeider med både tekst, bilder, lyd og video. Vi er også aktive i sosiale medier. Har du spesielt sterk kompetanse innenfor noen av disse områdene, er det relevant å fremheve i søknaden.

Som ansatt i OA må du forvente å gå inn i turnusarbeid med dag-, kvelds- og helgevakter. Det vil i turnusen inngå vakter som frontsjef. Erfaring med dette vil styrke ditt kandidatur. Opplæring blir gitt. At du står støtt i presseetikken er en forutsetning.

Oppland Arbeiderblad har de siste tre årene fått Norsk Journalistlags pris for beste journalistikk i Innlandet. Vi har også vært nominert til andre priser på nasjonalt nivå. Vi trenger deg som vet å lage journalistikk som fenger bredere enn kommunegrensene, men samtidig kan fatte interesse for de små sakene. Har du et øye også for det litt kuriøse som kan få leseren til å trekke på smilebåndet, er det noe både vi og abonnentene vil sette pris på.

Vi er opptatt av mangfold, og ønsker velkommen søkere med ulik type bakgrunn.

Alle søknader må leveres digitalt.

Kontaktinformasjon

Noe du lurer på? Kontakt en av oss:

  • Erik Børresen, Nyhetsredaktør, tlf: 952 45 997 / e-post: erik.borresen@oa.no
  • Thor Sørum-Johansen, Ansvarlig redaktør (konst.), tlf: 979 77 964 / e-post: tsj@oa.no
  • Tor Arne Brekne, Klubbleder, tlf: 452 47 292 / e-post: tor.brekne@oa.no

Vi tar forbehold om at søknader kan bli behandlet fortløpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS