STILLING LEDIG:

Drammens Tidende søker sommervikarer ☀️

Har du lyst til å jobbe i Norges varmeste by til sommeren?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Arbeidssted: Drammen

Søknadsfrist: Fortløpende og senest 28. januar 2024

Antall stillinger: 8

Om arbeidsgiver

Drammens Tidende er blant landets største lokalaviser, og er det ledende mediehuset i drammensregionen. Vi holder til i moderne og lyse lokaler rett ved jernbanestasjonen i den stolte elvebyen. Avisa er ledende digitalt og har solid opplagsvekst flere år på rad. Drammens Tidende har rundt 84.000 daglige lesere.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vi er en redaksjon som gir muligheter og som utvikler talent. Nå kan du bli en del av den. 

Drammens Tidende har 80.000 daglige lesere som får løpende nyheter døgnet rundt. Østlandets eneste storby rett utenfor Oslo er det aldri kjedelig, uansett om du foretrekker breaking news, video, sport, kjendiser, politikk eller gravende journalistikk.

Vi ønsker deg som har ideer - som overrasker, utfordrer eller underholder. Alle hos oss bidrar på laget, slik at Drammens Tidende er først og best i regionen.

Med lokaler på Strømsø torg, rett ved togstasjonen, byr vi på varierte arbeidsoppgaver i en redaksjon med god stemning, i en av Norges aller fineste byer.

Journalistisk erfaring er en fordel. Du må ha førerkort. 

Vi søker også etter tilkallingsvikarer.

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Her er tre tilbakemeldinger fra sommeren 2023:

Ella Bakken Mohn: «Som journalist lærer man mest av å bli utfordret og kastet ut i ukjent farevann. Det får du prøvd i Drammens Tidende. Etter to runder som sommervikar i DT har jeg lært utrolig masse, både om meg selv som person og som journalist. Man får rom til å skrive om alle temaer, og gode ideer belønnes med skryt, gode tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk. At det er utrolige hyggelige og morsomme kollegaer er bare en bonus. Grip sjansen! Det gir deg muligheter du ikke får andre steder. .»

 

Marie Dreyer Bakken: «Som sommervikar i DT ble jeg kastet rett ut i feltet fra dag én! Lederne viste meg tillit, og jeg fikk lov til å skrive om alle mulige temaer. Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg tilbrakte sommerferien min i Drammens Tidende. Det var lærerikt, gøy og givende.»

 

Henriette Nordheim: «Det beste med å være sommervikar i Drammens Tidende er alt man får prøve seg på og blir kastet ut i. Man utfordrer seg selv og lærer masse! Noe jeg også satte stor pris er muligheten til å gjennomføre egne ideer. I tillegg kommer man inn i et arbeidsmiljø med positive, dyktige og flotte kollegaer. Jeg sier bare: velkommen inn i en skikkelig kul redaksjon!»

 

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål? Ta kontakt med: 

  • Janne Sundelius Braathen, nyhetsredaktør, tlf: 984 59 384 / e-post: jsb@dt.no
  • Arild Hansen, klubbleder, tlf: 920 60 210 / e-post: arild.r.hansen@dt.no

SØK HER

Powered by Labrador CMS