STILLING LEDIG:

Bod By.Sett fra Seakingen.Sentrum.Hurtigruta med jernbanekaia i bakgrunnen

Avisa Nordland søker journalist til fast stilling

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Bodø
Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Avisa Nordland logo

Avisa Nordland er regionavis i Salten og ledende nyhetsovervåker i Nordland. Vi har hovedkontor i Bodø og lokalkontor i Fauske, Meløy og Hamarøy. Mediehuset har 42 medarbeidere, hvorav 27 i redaksjonen. Avisa Nordland eies av Amedia (62%) og Polaris Nord-Norge (38%). 

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Avisa Nordland opplever sterk digital vekst, og vi har store ambisjoner om å vokse videre. Nå søker vi en solid og initiativrik nyhetsjournalist, i fast stilling, til vårt lag. 

Vi leter etter deg som er samfunnsengasjert, idérik og som evner å drive fram egne saker. Du er nysgjerrig på folk, har god formidlingsevne og liker høyt tempo.

Vi ser etter deg som har: 

  • God teft for hvilke saker, innganger og vinklinger som trigger leserne
  • God forståelse av samfunnet rundt oss og interesse for å jobbe med et bredt spekter av tema 
  • Interesse for og evne til å fenge abonnenter og lesere under 40 år
  • Lyst til å drive med hverdagsgraving
  • Stillingen krever høyere, relevant utdanning. Dette behøver ikke være journalistutdanning

Vi kan tilby en variert arbeidshverdag i en stor regionavis, som er opptatt av nyheter, hverdagsgraving, reportasjer, sport, kultur og debatt.

Stillingen vil i stor grad være tilknyttet vår nyhetsgruppe, som jobber med tyngre sakskomplekser som politikk, helse, næringsliv og offentlig forvaltning. Det er en fordel om du har erfaring fra disse områdene. 

På an.no holder vi leserne våre oppdatert på stort og smått gjennom hele døgnet, og vi bruker analyseverktøy til å jobbe innsiktsbasert og målrettet. Avisa Nordland kommer ut på papir tre ganger i uka.

Tiltredelse så snart som mulig. 

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Ta kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS