STILLING LEDIG:

NRK Nyheter Ung søker journalister

NRK Nyheter leter stadig etter ulike former for spisskompetanse som kan styrke vårt oppdrag mot publikum, og nå ser vi spesielt etter deg som også har journalistisk erfaring med video, bilder og lyd.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 29. juli

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Vi er opptatt av mangfold i alle former og ber spesielt deg som tenker at du skiller deg ut, enten faglig eller som følge av tilhørighet og bakgrunn, om å vurdere å søke.

Du må være godt kjent med formidling på sosiale medier og ha stor forståelse for nye former å formidle journalistikk på.

Du kan også forklare kompliserte saker på måter som gjør nyheter forståelig og tilgjengelig for alle. Erfaring fra et redaksjonelt miljø vil være en stor fordel.

Hos oss vil du jobbe selvstendig og samtidig være en del av en kultur der kollegaer bygger hverandre gode og tar eierskap til ideer, saker og prosjekter som et lag. Vi forventer at du er ærlig, ambisiøs, og endringsvillig. Til gjengjeld kan vi tilby et av NRKs mest spennende redaksjonsmiljøer som arbeidsplass.  

Klassisk journalistutdanning eller annen form for medieutdanning er ikke obligatorisk, men du må være vant til å jobbe med å finne egne saker og videreutvikle disse fra ide til produksjon, og videre til publisering. Behersker du video, klipp og programmer som Photoshop, Premiere og AfterEffects i tillegg, vil dette regnes som et stort pluss.

Kvalifikasjoner:

  • Sterk formidlingsevne på flere plattformer: bilde, lyd og tekst.
  • Nyhetsteft som treffer ungt.
  • Høy grad av forståelse for form og nye måter å formidle nyheter på.

Personlige egenskaper:

  • Modig. Sosialt og faglig sterk, lagbygger med stor grad av selvstendighet.
  • Tydelige ambisjoner.

Vi tilbyr:

  • Et ungt, kreativt miljø med faglig tyngde og stor takhøyde.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS