STILLING LEDIG:

Schibsted Partnerstudio søker ny innholds­produsent/­­prosjektleder i Team region i Bergen

Som innholdsprodusent/­prosjektleder i team region jobber du som oftest med mange kunder samtidig. Du eier innholdsprosessen fra start til slutt, vanligvis en blanding av både egne produksjoner og produksjoner av frilansere.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 05. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Schibsted Partnerstudio er en av de ledende aktørene innenfor innholdsmarkedsføring, og er av de raskest voksende selskapene i Schibsted. Vi produserer engasjerende innhold på vegne av norske merkevarer på tvers av Schibsteds største aviser. Vi er nå et team på over 70 mennesker som har som mål å utrette store ting sammen. Vi legger mye stolthet i lage kvalitetsinnhold, og hevder oss til stadighet i internasjonale prisutdelinger. Norske merkevarer har dessuten ved flere anledninger stemt oss frem til årets innholdsbyrå. Som en del av Nordens største mediehus, Schibsted, har du muligheten til å være en del av et nettverk der du kan dele kunnskap med andre i tilsvarende roller i selskaper som Finn.no, VG, Aftenposten etc. Vi byr på konkurransedyktig lønn, fleksibel arbeidstid, utstyret du trenger for å jobbe best mulig, kontinuerlig kompetanseutvikling, god pensjon, helseforsikring, mobil, internett og firmahytter.

Det er viktig at du er en stødig, trygg og strukturert innholdsprodusent som evner å ha mange baller i luften samtidig. Du er opptatt av kvalitet i eget arbeid – og andres.

Felles for våre nye innholdsprodusenter er at de enten har – eller ønsker å tilegne seg – prosjektlederkompetanse og -erfaring. Selvfølgelig i tillegg til grunnkompetanse innen en eller annen form for innholdsproduksjon. Kommersiell innsikt og kompetanse er en klar styrke, men et ønske om å tilegne seg kommersiell innsikt for å kunne bidra i kundemøter og salgsprosesser - og for å bedre skape ønsket effekt for Partnerstudios samarbeidspartnere – er et krav.

 • Som innholdsprodusent og prosjektleder får du jobbe med innholdsmarkedsføring fra start til slutt. Jeg elsker kombinasjonen av det kreative, redaksjonelle og kommersielle. Og ikke minst å få jobbe tett med spennende kunder, både regionalt og nasjonalt! I tillegg har vi det skikkelig gøysi på jobb, med gode kollegaer og mye sosialt. - Charlotte Solheim, innholdsprodusent/prosjektleder

Innholdsprodusent/prosjektleder

I Schibsted Partnerstudio jobber vi ut fra et utstrakt «frihet under ansvar»-prinsipp, der samtlige innholdsprodusenter eier sine egne kunder og har - sammen med strategisk rådgiver og salgsavdelingen - ansvar for hele kundeprosessen. Dette kan være kampanjer, så vel som langsiktige samarbeid. Arbeidet er derfor ofte både komplekst og utfordrende - men også svært faglig tilfredsstillende - når kundens KPI-er oppfylles, priser vinnes, samarbeid forlenges - og millioner av Schibsted-lesere engasjerer seg i innholdet.

I Schibsted Partnerstudio jobber vi teambasert. Derfor er sterke samarbeidsevner og vilje til å jobbe i team med andre ressurspersoner kritisk viktig for å lykkes.

Arbeidssted: Media City Bergen

Kvalifikasjonskrav:

 • Erfaring fra journalistikk, markedsføring eller reklame

 • Evner å lage morsomt, interessant, rørende, spennende og nyttig innhold - både skriftlig, muntlig og visuelt.

 • God forståelse for digitale kanaler og sosiale medier.

 • Kompetanse innen digitale verktøy.

 • Kreativitet, innsatsvilje og høy arbeidskapasitet.

 • Du er selvgående, strukturert og driftig.

 • Kunnskap om hvordan evaluere prosjekter og eget arbeid.

 • Vet hvordan man bygger gode samarbeid og relasjoner

Vi tilbyr:

 • En nøkkelrolle i et av de raskest voksende og mest ambisiøse selskapene i norsk mediebransje.

 • Konkurransedyktige betingelser.

 • Mac, iPhone og telefonabonnement.

 • Sentralt beliggende arbeidsplass i Bergen.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS