STILLING LEDIG:

Dagsavisen søker idérik og engasjert journalist i Bergen

Vil du jobbe for Dagsavisen i Bergen?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 13. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Dagsavisen eies av Mentor Medier og Stiftelsen Dagsavisen. Med vår internasjonalt anerkjente utgavemodell når vi daglig ca. 170.000 mennesker på alle plattformer. Per uke når vi opp mot én million unike brukere digitalt. I tillegg til Dagsavisens nasjonale og internasjonale produksjon i bunn, er lokale posisjoner i Oslo, Moss (Moss Dagblad) og Drammen (Fremtiden) etablert og eksisterende posisjoner i Stavanger (Rogalands Avis) og Fredrikstad (Demokraten) en del av vårt mediehus. Vi jobber stadig med å utvide vårt dekningsområde og vår ambisjon er å gi en stemme til hele landet, og da gjerne til de svakeste i samfunnet vårt. Mediehuset har en samlet omsetning på 146 millioner kroner.

Skulle du ønske at det var mer stoff fra Norges nest største by i riksmediene? Tror du det skjer ting i Bergen som enten ikke avsløres eller som kanskje ikke forstås fordi det er for mange journalister i kvartalene rundt Stortinget og for få rundt Torgallmenningen? Nå får du sjansen til å avsløre, forklare og dokumentere de største sakene i Bergen for Dagsavisens lesere.

De siste ti årene har vi vært gjennom en rivende utvikling. Dagsavisens digitale posisjon er ti ganger det den var da vi startet veksten. Det skyldes ikke minst at vi har tatt steget ut av bare Oslo rent journalistisk. I dag har vi journalister stasjonert i fem byer, og snart håper vi å få på plass kolleger i flere byer, over hele landet.

Noen av oss kan teksten til alle «bergensvisene» og andre kjenner Erna Solberg. Sjefredaktøren vår skryter av at han har gått opp til Fløyen, og av og til over Vidden, nesten hver søndag i flere år, og det er vel ingen av oss som ikke elsker de trange smauene og Fisketorget. Fra våre kontorer i Oslo sentrum har vi fått med oss at Brann har rykket ned, og vi unngår ikke å legge merke til det når de største kranglene bryter ut i Bergen. Men vi må innrømme at det er mye som skjer mellom de sju fjell som vi ikke får med oss eller forstår, rett og slett fordi ingen av oss bor eller jobber i Norges nest største by. Det har vi bestemt oss for å gjøre noe med.

Derfor ser vi etter deg som vil jobbe for Dagsavisen fra Bergen. Spesielt jakter vi på deg som ser menneskene bak de store nyhetene og som evner å finne det store i de små nyhetene.

For oss er det avgjørende at du kan jobbe selvstendig, har erfaring med tekst, foto og video, og har lyst og evne til å prege det nasjonale nyhetsbildet med nyhetssaker, reportasjer og kanskje også med kommentarer som opplyser, engasjerer, gleder, utfordrer og beriker lesere langt utover egen region.

Målsettingen vår er like ambisiøs som bergensere flest: Vi håper at du skal gjøre leserne våre klokere! Med deg på laget, skal vi kunne forklare enda bedre i de tilfeller bergenserne bruker utestemmen og avsløre hva det dreier seg om i andre tilfeller der ingen vil snakke høyt.

Lønn etter avtale, gode pensjon- og forsikringsordninger. Tiltredelse snarest.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS