STILLING LEDIG:

Mediehuset Dagsavisen søker idérike og engasjerte sommervikarer

Vi søker sommervikarer til alle våre redaksjonelle avdelinger

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 31. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Dagsavisen eies av Mentor Medier og Stiftelsen Dagsavisen. Med vår internasjonalt anerkjente utgavemodell når vi daglig ca. 190.000 mennesker på alle plattformer. Per uke når vi opp mot én million unike brukere digitalt. I tillegg til Dagsavisens nasjonale og internasjonale produksjon i bunn er lokale posisjoner i Oslo, Moss (Moss Dagblad) og Drammen (Fremtiden) etablert og eksisterende posisjoner i Stavanger (Rogalands Avis) og Fredrikstad (Demokraten) en del av vårt mediehus. Vår ambisjon er å dekke saker som betyr mye for våre lesere, og vi etterstreber å være en stemme for de svakeste i samfunnet vårt. Vi har utgaver på print som leveres som abonnementsaviser, i tillegg til vår store digitale spredning. Mediehuset har en samlet omsetning på 146 millioner kroner.

Erfaring eller relevant utdanning er en forutsetning for sommerengasjement hos oss.

Dagsavisen er en sentral nyhets- og kulturavis som preger samfunnsdebatten og setter dagsorden med våre redaksjoner og utgaver i flere byer. Vi har utgaver i Oslo, Stavanger og Fredrikstad samt egne redaksjoner i Moss og Drammen. Våre vikarer får stort ansvar og mulighet til innflytelse.

Journalister

Vi søker journalister til Oslo-avdelingen, nasjonale nyheter, politikk, utenriks og kultur som er lokalisert i Oslo sentrum. I tillegg søker vi sommervikarer til de lokale redaksjonene i Stavanger, Drammen og Moss/Fredrikstad. Vi søker også kommentatorer. Du må kunne stille med egne ideer til saker, ha gode samarbeidsevner og kunne jobbe under høyt tempo. Stillingene inngår i turnus med kvelds- og helgearbeid.

· Oslo-nyheter: Oslo-redaktør Bente Rognan Gravklev, [email protected]

· Nasjonale nyheter, politikk og utenriks: Nyhetsredaktør Iselin Stalheim Møller, [email protected]

· Kultur: Kulturredaktør Mode Steinkjer, [email protected]

· Kommentar: Politisk redaktør Lars West Johnsen, [email protected]

· Redaksjon Drammen: Fremtiden-redaktør Emma Huisman Moskvil, [email protected]

· Redaksjon Fredrikstad og Moss: Demokraten-redaktør Henriette Ydse Krogstad, [email protected]

· Redaksjon i Stavanger, Rogalands Avis-redaktør Bjørn Sæbø, [email protected]

Frontsjefer

Frontsjefene sitter i hjertet av Dagsavisen. Her har du ansvar for å styre forsiden til dagsavisen.no, nyhetsbrev og publisere i sosiale medier. Du må ha høy presseetisk forståelse, trives med høyt tempo og ha et ønske om at alle saker skal bli lest av flest mulig. Stillingene inngår i turnus med kvelds- og helgearbeid.

Digitalsjef Kathleen Buer, [email protected]

Vaktsjefer og grafikere til papirdesk

Vaktsjefene er arbeidsledere for papirdesken i Oslo som produserer Dagsavisen, Demokraten og Rogalands Avis. Du må ha høy presseetisk forståelse, trives med høyt tempo, være nøyaktig og strukturert. Grafikerne jobber med sideproduksjon og redigering, og kunnskap i InDesign er ønskelig. Stillingene inngår i turnus med kvelds- og helgearbeid.

Papirsjef Trine Andreassen, [email protected]

Fotografer

Som fotograf må du være selvgående, idérik og ha høy arbeidskapasitet. Våre fotografer er basert i Oslo og jobber for alle avdelingene i redaksjonen.

Digitalsjef Kathleen Buer, [email protected]

Debattjournalist

Vi søker en selvgående og strukturert vikar som kan ta ansvar for debattstoffet i sommer. Du har erfaring med sosiale medier og vil få ansvar for å velge ut og redigere debattinnlegg til både nett og papir.

Digitalsjef Kathleen Buer, [email protected]

Kontaktinformasjon klubbleder:

Klubbleder i NJ Dagsavisen Reidar Spigseth, [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS