STILLING LEDIG:

Vesteraalens Avis søker journalist

Kom og jobb sammen med oss!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Stokmarknes

Søknadsfrist: 17. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Vesteraalens Avis er Nordlands eldste avis. Redaksjonen teller tre personer og marked én. Vi har kontorer på Stokmarknes, midt i hjertet av Lofoten og Vesterålen. Byen har både flyplass og anløp av Hurtigruta. Det gjør det lett å planlegge ferier og ekspedisjoner ut i resten av landsdelen.

Vi har et godt kulturtilbud med revy, kor, korps, lag og foreninger for det aller meste, og ikke minst et aktivt kulturhus – Hurtigrutens Hus. I tillegg er det konserter og foredrag på byens kafeer og restauranter. Kan du ikke få nok kultur og konserter, er det også kulturhus i de to nabobyene Sortland og Svolvær, som ligger henholdsvis en halv time og en times kjøretur unna.

Hvis du er av den eventyrlystne typen som foretrekker friluftsliv, kan byen friste med Vesterålen padleklubb, Vesterålen Vertikal med egen klatrehall - Trollfjordhallen, Hadsel undervannsklubb, Stokmarknes orienteringslag og Vesterålen turlag som har flere hytter i regionen. Byen ligger enkelt til for dem som vil gå på toppturer med ski eller til fots. Eller fiske ørret i sjø og vann. Mange turløyper går rett fra sentrumskjernen. For friluftsinteresserte er Møysalen nasjonalpark, med 1262 meter høye Møysalen selve karamellen.

Vi søker en ny lagspiller og utegående journalist til vårt daglige nyhets- og reportasjearbeid. Siden en av våre journalister går over til ny jobb i vår søsteravis Vol.no, har vi nå ledig ei fast 100 prosent stilling. Vi ønsker en nyhetsjournalist som også kan holde fokus på stoffområdene helse og livstil, hus og hjem, samt skole og familie. Du må også trives med å oppdatere våre sosiale medier med både bilder og videosnutter.

Vi trenger deg som:

  • Jobber raskt og etterrettelig og har nese for de saker som engasjerer.
  • Har god kontroll på presseetikken.
  • Har et tydelig og godt språk.
  • Har lyst til å lage innhold for både papir, nett og sosiale medier - med tekst, bilder og mobilsnutter.

Vesteraalens Avis ønsker kjønn- og aldersbalanse i bedriften og oppfordrer derfor særskilt kvinner og nyutdannede til å søke.

Vi gir ut papiravis to ganger i uka og leverer daglig hendelsesnyheter på nett til vår samarbeidspartner Vol.no. Kontorsted er Stokmarknes i Hadsel kommune.

Vi har elbil, kildesorterer, har signert Grønnvaskingsplakaten og til våren skal vi kjøpe elektrisk redaksjonssykkel.

Dette er ei fast 100 prosent stilling som journalist, men vi er også interessert i sommervikarer for sesongen 2022. Eller noen som vil vikariere hos oss frem til stillinga er besatt. Vi hjelper til med å finne bolig.

Kontaktinformasjon:

Ta kontakt hvis du har spørsmål om stillinga, avisen eller stedet.

SØK HER

Powered by Labrador CMS