STILLING LEDIG:

To ansatte i OA på desk

Oppland Arbeiderblad søker journalister

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast, fulltid

Arbeidssted: Gjøvik

Søknadsfrist: 03. mars

Tiltredelse: Etter avtale

Antall stillinger: 3

Om arbeidsgiver:

Oppland Arbeiderblad (OA) logo

Oppland Arbeiderblad (OA) er en ledende allmennkringkaster i Innlandet. Avisen dekker siste nytt og rapporterer i alle kanaler fra 14 kommuner fordelt på Gjøvik-regionen, Hadeland og Valdres. Hovedredaksjonen ligger i Gjøvik, en universitetsby i vekst og med sterke teknologimiljøer. OA har 18.500 abonnenter og 50.000 daglige lesere, en redaksjon på 23 og er en del av Amedia, landets største utgiver av lokale medier med 106 avistitler og mer enn 2,5 millioner daglige lesere.

to ansatte i OA spiser pizza
ansatte i intervju foran fotballbane
ansatt på jobb på fotballbane
To ansatte i OA på desk

Har du journalistisk erfaring, er initiativrik, har pågangsmot, godt humør og er interessert i å gjøre en viktig jobb for samfunnet? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

I OA får du en variert og spennende arbeidshverdag. Vi har moderne kontorlokaler midt i Gjøvik sentrum. I Vestoppland, fra Hadeland til Valdres, har vi verdensledende industri, ettertraktede utdanningsløp, et pulserende kultur- og idrettsliv og en vakker kombinasjon av by og land. 

Med landets hovedflyplass halvannen time unna den ene veien, og en enda kortere tur til landets fremste ferie- og vinterdestinasjoner den andre veien, befinner vi oss midt i smørøyet her ved mjøskanten. Her er alt du trenger for å trives, enten du kommer alene eller med familien.

Hos oss er arbeidsdagen preget av høy aktivitet, spennende utfordringer og møter med mennesker. Hvis du er selvgående og idérik, men samtidig tåler at noen prioriterer for deg når det er nødvendig, har du alle forutsetninger for å passe inn hos oss.

Vi arbeider med både tekst, bilder, lyd og video. Vi er også aktive i sosiale medier. Har du spesielt sterk kompetanse innenfor noen av disse områdene, er det relevant å fremheve i søknaden.

Som ansatt i OA må du forvente å gå inn i turnusarbeid med dag-, kvelds- og helgevakter. Du vil også få opplæring slik at du kan gå i vakter som frontsjef. At du står støtt i presseetikken er derfor en forutsetning.

Oppland Arbeiderblad har de siste tre årene fått Norsk Journalistlags pris for beste journalistikk i Innlandet. Vi har også vært nominert til andre priser på nasjonalt nivå. Vi trenger deg som vet å lage journalistikk som fenger bredere enn kommunegrensene, men samtidig kan fatte interesse for de små sakene. Har du et øye også for det litt kuriøse som kan få leseren til å trekke på smilebåndet, er det noe både vi og abonnentene vil sette pris på. 

Vi er opptatt av mangfold og ønsker velkommen reportere med ulik type bakgrunn velkommen til å søke.

Alle søknader må leveres digitalt.

Kontaktinformasjon

Noe du lurer på? Kontakt en av oss:

 • Erik Børresen, nyhetsredaktør, 952 45 997 / erik.borresen@oa.no
 • Thor Sørum-Johansen, ansvarlig redaktør (konst.), 979 77 964 / tsj@oa.no
 • Tor Arne Brekne, klubbleder, 452 47 292 / tor.brekne@oa.no
 •  

  Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

  Oppland Arbeiderblad AS er et selskap i Amedia. Les mer her om hvordan det å være ansatt i Amedia. 

   Søknadsfrist 3. mars 2024


SØK HER

 

Powered by Labrador CMS