STILLING LEDIG:

Bergensavisen (BA) søker nyhetsjournalist

Bergensavisen (BA) er byens viktigste lokalavis. Nå søker vi etter en nyhetsjournalist med redaksjonell erfaring som vil være med på vår ambisiøse satsing fremover.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 14. desember

Om arbeidsgiver

Bergensavisen er Bergens lokalavis med 89300 daglige lesere på mobil, nett og papir. Bergensavisen er deleid av lokalaviskonsernet Amedia og lokale eiere. Avisen har over 25.000 betalende abonnenter.

.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.

.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.

.

Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vi er på jakt etter en person som deler våre mål: BA har hatt en stor leservekst de siste årene, og gjennom nær og viktig journalistikk hver dag skal vi tiltrekke oss mange nye abonnenter de kommende årene. BA skal gjøre Bergen til en bedre by ved å løfte frem det som er positivt, avdekke det som er kritikkverdig og holde makten ansvarlig. Hvis det høres gøy ut, så passer du kanskje hos oss. Enten du er best på politikk, næring, helse eller krim, så vil vi gjerne høre fra deg. Når det smeller, skal vi være først og best, så hendelser må du uansett like å dekke for at du skal like deg i BA.

Vi ønsker deg som

  • Evner å levere avsløringer og eksklusive nyheter i sterk konkurranse med andre mediehus.
  • Er språksikker, idérik, selvstendig og tar initiativ.
  • Trives med å rykke ut på store og små hendelser og rapportere direkte fra feltet, med tekst, bilder og video.
  • Skjønner hvordan god journalistikk skal presenteres for å vekke interesse.
  • Har stor arbeidskapasitet.
  • Det er en fordel om du har førerkort til bil.

Vi tilbyr

  • Et godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger som jobber målrettet for å vokse redaksjonelt.
  • Tillit og ansvar til personlig utvikling.
  • Nye lokaler midt i Bergen sentrum og lunsjavtale på Inside.
  • Jobb i et moderne og fremtidsrettet mediehus.

Stillingen er fast og innebærer turnus med kvelds- og helgevakter.

Kontaktinformasjon:

Ved spørsmål til stillingen ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS